בשבוע שעבר הוזמנתי להשתתף בהשקה של מותג גבינות הקשיו החדש The nuts chef
כטבעונית שעוסקת הרבה באוכל, מנחה סדנאות בישול וארוחות גורמה, אני שמחה על כל מותג חדש שמצטרף לשוק ומעשיר את המבחר הקיים והופך את המוצרים הטבעוניים לנגישים בכל בית.
אחד הדברים שהיו לי קשים במיוחד לוותר במעבר לטבעונות, היו הגבינות ובמיוחד גבינות גורמה, מה שסבתא שלי הייתה קוראת "גבינות מסריחות". כשטיילנו בצרפת, היינו נכנסים לסופר וקונים מבחר גבינות משובחות וריחניות, ישבנו והתענגנו על מגש גבינות צרפתיות טובות עם בגט וזו הייתה הארוחה המושלמת בתבל.
כשבחרתי בטבעונות, זה היה מסיבות מוסריות, וויתרתי בלב כבד אבל מתוך מודעות על הפרק הזה בחיי ועל גבינות צרפתיות.
אבל לשמחתי, לאט לאט מוקמים עסקים ומותגים טובים של גבינות משובחות שלא מביישות את יצרני הגבינות הרגילות וכל פעם שמוקם מיזם חדש כזה אני מאושרת.
אז בשבוע שעבר הוזמנתי להשקה של מותג גבינות הקשיו החדש The nuts chef במסעדת "משק ברזילי" שהיא עצמה מסעדת שף טבעונית משובחת שנחשבת למותג חזק ומושכת אליה טבעונים וחובבי אוכל טוב מהארץ ומהעולם. כבר אכלתי בעבר במשק ברזילי ואני תמיד סומכת על האוכל הטוב שלהם.
לקראת ההשקה, חברו יחד דן שורר היזם והבעלים של The nuts chef ושף עמרי סיבול ממשק ברזילי, לגיבוש תפריט משובח ולארוחה מופלאה עם הגבינות החדשות.
בין המנות שהוגשו:
שיפודי גבינת קשיו קשיורלה עם אבטיח, עגבניות שרי ופסטו
הגבינה הייתה נימוחה והשילוב של הרוטב המלוח והאבטיח המתוק היו מעולים.
מרק גספצו עם גבינת קשומנת בסגנון גבינת שמנת
גבינה רכה ונעימה בשילוב הקרקר הייתה ביס מושלם
אגס מקורמל עם קשיומור, גבינה בסגנון גבינת סנט מור, אגוז מלך קלוי ומייפל
המנה מצויינת המשלבת מתוק ומלוח, המרקם של הגבינה עשיר ומלטף
עגבניית שרי ממולאת בקשיומנת עגבניות מיובשות על מצע קרם חצילים שמן זית זעתר וסומק מקושט בעשבי תיבול
רביולי פתוח עם "אגדת קשיו" חמאת קשיו מעולה, יין לבן גרידת לימון וקשיומנת שום שמיר
מדובר במנת גורמה, החמאה ממש מצויינת ומעשירה מאד את המנה
גלילות זוקיני ממולאות בקשיומנת שום שמיר על מצע עלי תרד ושקדים
שילוב מצויין בין כל הרכיבים ומנה נפלאה
לחמניות באן מאודות עם כרוב צלוי בחמאת קשיו, קטיפת קשיו בסגנון ברי, צ'אטני אגסים ורוקט
שוב, מנה המשלבת מרקמים וטעמים רבים, השילוב היה מצויין והגבינה נהדרת.
קשיוברט בסגנון קממברט צלויה עם שום קונפי רוזמרין ומייפל
גבינה רכה, חריפה בטעם עם מעטפת עובש וארומה ממש כמו של קממברט, השילוב עם המייפל היה מצויין
לקינוח תאנים צלויות עם גבינת קשיו שמנת עם גרידת למון וקינמון
מעדן מענג מתוק במידה ורך, השילוב של השמנת עם גרידת לימון, קינמון ומייפל היה מושלם.
הארוחה הייתה כמובן משובחת, והגבינות טעימות מאד ובהחלט עומדות בסטנדרטים הגבוהים שלי.
היזם של The Nuts Chef הוא איש העסקים והאמן דן שורר.
שורר מספר "כחובב גבינות מושבע חיפשתי תחליף ראוי אחרי שבחרתי בתזונה טבעונית. בהתחלה הכנת לעצמי קרם בשמל מזרעי חמניה ומשם המשכתי לעוד מוצרים כשבני המשפחה שימשו כנסיינים שלי.
המטרה שלי היא לייצר תחליף איכותי טבעוני לגבינות מובחרות, כאשר השאיפה היא ליצור מעדנים ברמה גבוהה מבחינה קולינרית"
את מוצרי The Nuts Chef ניתן להשיג באתר thenutschef.co.il
או בחנויות טבע, כ"ניצת הדובדבן", "טבע קסטל", am:pm ובמעדניות נבחרות.
מוצרי The Nuts Chef:
אגדת קשיו: מעדן קשיו בסגנון חמאה צרפתית מעודנת. 25 ₪ לצנצנת.
קטיפת קשיו: מעדן קשיו במרקם קשה וקטיפתי. 27 ₪ לחבילה.
קשיו-מור: מעדן קשיו במרקם ובטעם של סינט-מור צרפתית. 30 ₪ לחבילה.
קשיו-עז: מעדן קשיו במרקם ובטעם גבינת עזים צרפתית. 27 ₪ לחבילה.
קשיומנת טבעי: מעדן קשיו במרקם ובטעם של גבינת שמנת. 30 ₪ לצנצנת.
קשיומנת עגבניות מיובשות ובזיליקום: מעדן קשיו במרקם ובטעם של גבינת שמנת עם עגבניות מיובשות בשמש, בזיליקום ונגיעות שום. 30 ₪ לצנצנת.
קשיומנת שום שמיר: מעדן קשיו במרקם ובטעם של גבינת שמנת עם שום ושמיר. 30 ₪ לצנצנת.
קשיורלה: מעדן קשיו במרקם ובטעם של מוצרלה די בופאלו. 30 ₪ לחבילה.
קשיוברט: מעדן קשיו במרקם ובטעם של גבינת קממבר צרפתית מעולה. 46₪ לחבילה.
אם אתם מעוניינים לקבל את המתכונים הסיפורים והפוסטים הבאים שלי ישירות למייל אנא מלאו את כתובתכם כאן ותקבלו את המתכון הבא אליכם.
עוד מתכונים סרטונים ועדכונים:
באתר החדש שלי www.happyvegan.co.il ובדף הפייסבוק שלי בישול טבעוני שמח תוכלו למצוא שם גם מידע לגבי סדנאות הבישול ארוחות הקונספט שאני מארחת ופעילויות נוספות שלי.
הצצה אל מאחורי הקלעים לפני כולם :
לתמונות וסרטונים מדליקים מאחורי הקלעים, סיורים קולינרים, וחוויות שונות עיקבו אחריי באינסטגרם
להיות חלק מהקהילה שלי:
מוזמנים גם אתם להצטרף לקהילה שהקמתי: “מדברים טבעונות בכיף