HOME MADE – מסעדה ביתית שהאוכל בה בריש גלי.

זיו עם הכבש

HOME MADE

מסעדת פועלים שכונתית.

האמנם?

כן זה מה שחשבתי כשהוזמנתי .

המסעדה יושבת ברחוב קטן ליד מקום עבודתי ולא ידעתי על זיו  גולדשטיין עד שהכרנו .

זיו היה מנכ"ל מלון הנסיכה באילת שנים רבות עד שהחליט לחיות קצת וקנה את המקום .

הוא הכיר את יוסי נורליאן שחזר אחרי שהות ארוכה בחו"ל ושניהם חברו לשותפות שמניבה כיף לכולם.

יש בה מכל וכל. מנות צמחוניות,טבעוניות ובשריות כך שכל סועד יהנה.

יש בה ארוחות בוקר נעימות עם קפה טרי ואיכותי  שיוצאות ממטבחון זעיר ,יפיפה ומבהיק.

יש בה גם גודיס -קינוחים קטנים של אושר שרובם טבעוניים .

הגענו למסעדונת  וינטג'ית ,יפה ומבהיקה מנקיון, לשולחן וינטג' מצוייר וכה יפה .הוא היה ערוך ומוכן בשבילנו .

מבטי הופנה לכיוון המטבחון והכלים ,ליבי נמס .הכל הזכיר סבתות ואני מכורה הרי.

השולחן הערוך אצל זיו

המסעדה בשעות אלו סגורה  וכדי לארח אותנו זיו ויוסי השף נשארו עד מאוחר והכינו עבורנו חוויה מהממת.

יוסי נורליאן – השף ממוצא פרסי שקד על ארוחה מגוונת בסלטים טריים משולבים בירק וקטניות .

מנות עיקריות מופלאות ותוספות עילוי.

זיו בחיוך עדין אך החלטי אומר- המנות שלנו יקרות יחסית ,הן לעולם לא מטוגנות,הרכיבים טריים ואיכותיים וללא אבקות למיניהן.

ויש לנו מנות צמחוניות וטבעוניות.

שתקתי.

עם הגיע המנות שאלתי בתדהמה –אתה בטוח שהן יקרות?

איכות כזו למנות ממש אבל ממש לא יקרות!

אתם מזמנים לשפוט איתי כמה איכות ,יופי וטעם יש בהן.

לפי הסדר.

גונדי במרק צח עילאי

סלטים שחלקם עם קטניות .מיוחדים היו סלט העדשים וסלט הואקמה הטרי.(תמונות בתחתית הפוסט)

כבש בשזיפים -אחד הטעימים שקובי שלנו לא יכל שלא לטבול בוקדיקו – בוקדיקו בספניולית צביטה מהלחם שטובלים ברוטב העילאי.

אורז עם תחתית תהדיג- תפוחי אדמה ותיבול זרעוני כוסברה שנקלו והתפצחו בפה .

ביף בורגיניון שאפילו בורגיניון תשתחווה לו – הפטריות לא כמשו היה מה לנגוס בהן והטעם נפלא.

צ'ילי קון קארנה מיוחד שבושל בבירה והכיל פלפלים מעושנים בטעם של עוד .

גונדי בשחור

הסלטים של זיו

כבש של זיו

כבש של זיו .הבוקדיקו של קובי

האורז של זיו

המנות של זיו על השולחן האורז חתוך

ביף בורגיניון 1

צילייי

המסעדה פתוחה מ-8 ועד 5 אחר הצהריים מיום א' עד יום ה'.

המסעדה סגורה בשישי שבת ,אבל אינה כשרה.

יוסי  השותף והשף הצנוע והחייכן הסביר ותיאר כל מנה באהבה.ניכר עליו שהוא אוהב מה שהוא עושה.

הוא גם תרם לנו מתכון כי ביקשנו יפה .

הארוחה לוותה במשקאות כיד המלך ובהמון הומור וכיף.

היא הוגשה בהנאה ולא האיצו בנו תטעמו תטעמו – כך נוהגים כשבטוחים במנות של המסעדה .כשיודעים שלשונות יצקצקו בהנאה .

למעשה ישבו איתנו להנות בחברתנו .

המנות זרמו וכך מצב הרוח.

נהנינו מכל דקה של טעם וחברה טובה .

אתם מןזמנים להנות גם כן .

דברו עם זיו לארוחות מיוחדות והזמנות

מובטחת הנאה .

הום מייד

הום מייד טלפון של זיו

 וקצת סלטים שתראו מה תקבלו

עדשים ובטטה
עדשים ובטטה

חמוציות קינואה ורוטב מתקתק
חמוציות קינואה ורוטב מתקתק

חסה ,עגבניות שרי ,קצת שומשום ורוטב ויניגרט
חסה ,עגבניות שרי ,קצת שומשום ורוטב ויניגרט

בורגול,עגבניות ועוד
בורגול,עגבניות ועוד

 

ואקמה,שומשום מלפפונים ורוטב עדין
ואקמה,שומשום מלפפונים ורוטב עדין

 

הרוטב החריף
הרוטב החריף
טחינה יחודית מעט מרירה כי היא קלויה.
טחינה יחודית מעט מרירה כי היא קלויה.

תראו את המטבחון הנפלא לארוחות הבוקר .

מטבחון ארוחות הבוקר המבהיק
מטבחון ארוחות הבוקר המבהיק

פינת הגודיס

פינת הגודיס
פינת הגודיס

ואת הכניסה לשירותים – כמה יפה ונקי פה.

הכניסה לישרותים
הכניסה לישרותים

הקיצר כדאי לכם לבוא.

אני יודעת שאני אגיע שוב.

leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה
כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.