שלום לכולם
שמי מירב סהר והשיטה אותה פיתחתי נקראת שיטת ה-30 (לא אלאה אותכם במידע על השיטה כאן, הכל אודות השיטה תוכלו לקרוא בקישור הזה).
אני מאמינה שהדרך הנכונה לרדת במשקל ולשמור עליו היא לדאוג שיהיה לנו כמה שיותר קל להתמיד, דיאטות כסאח לא חסר אבל הבעיה העיקרית בדיאטות אלו היא שלא ניתן להפוך את הדיאטה לאורח חיים,
לכן את כל המשקל שתורידו בדיאטה תחזירו עם ריבית לאחר שתיגמר הדיאטה (אני מאמינה שאף אחד לא רוצה להיות אקורדיון).
יתרונה של שיטת ה-30 על פני דיאטות אחרות הוא שהמתכונים מתמקדים במאכלים נפוצים (והרבה פעמים גם מאוד משמינים) שכולנו רגילים לצרוך ביום יום והחלפה של המרכיבים הבעייתיים באותם מאכלים,
בעקבות העובדה שהשינוי שאנחנו מסגלים לעצמנו הוא לא במאכלים עצמם אלא במרכיבים הרבה יותר קל לנו להתמיד ולהפוך את השיטה לדרך חיים.
עד כאן ההקדמה, הנושא הראשון שבחרתי להתחיל איתו הוא מתכוני הקינוחים משום שזה המקום שבו רובנו נופלים וברצוני להתחיל עם מתכון לפחזניות ללא סוכר בהשראת לימור קומרז-מכלוף מקבוצת אמהות מבשלות ביחד.
על פי שיטת מירב סהר, פחזניות הן לא מילה גסה, וניתן לאכול אותן גם אם אנו שומרים על אורח חיים בריא.
לפניכן המתכון המותאם לשיטה של פחזניות טעימות בלי כל הסוכר והקמח הלבן ובלי הקלוריות העודפות.
מרכיבים:
עוגייה
קרם קצפת
- קופסא גבינה לבנה 5%
- קופסא קרם קוקוס ללא נוזלים (לאחר 3 שעות קירור)
- 1 אינסטנט פודינג ללא סוכר
הוראות הכנה:
עוגייה
- שמים בסיר קטן על הגז כוס מים,3 כפות שמן, כף ממתיק וקורט מלח ומביאים לרתיחה.
- מוסיפים 5 כפות קמח כוסמין ומערבלים עם מיקסר עד עיסה אחידה
- מוסיפים את הביצים (כל אחת לחוד) וממשיכים לערבל
- מכניסים לשקית זילוף, מזלפים לתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל-35 דקות
- לכבות את התנור ולתת לפחזניות להתקרר
קרם קצפת
- להקציף את כל מרכיבי הקצפת ביחד עד קבלת קצפת אחידה. לפתוח את הפחזניות בעזרת סכין ולזלף את הקרם פנימה.
מכל הכמות אמור לצאת כ-25 פחזניות, ומכיל 8 מנות שומן, 5 מנות פחמימה, 2 מנות ביצים ומנת מוצרי חלב (פירוט על עקרונות השיטה וכמויות מותרות ניתן למצוא כאן),
3 פחזניות באות על חשבון מנת שומן.
זה המתכון הראשון בסדרת הקינוחים של מירב סהר, התעדכנו איתנו ותוכלו לשנות את אורח החיים שלכם, לרדת במשקל ולשמור עליו לאורך זמן.
לעוד מתכונים במגוון קטגוריות, סגנונות ומטבחים ניתן להיכנס לקישור הבא
בנוסף ניתן להצטרף לקבוצת הפייסבוק שלי מירב סהר שיטת ה-30
עקבו אחרי גם באינסטגרם
למתכוני וידאו ניתן להצטרף לערוץ היוטיוב שלי
מקווה לראות אתכם כאן גם במתכון הבא בסדרה