Bread Pudding – לחם פודינג

זה ממש לא נראה מאפה של שאריות!!! לחם פודינג – דקה של הכנה, המתנה של שעה, אפייה של 40 דקות ויש לכם מנת קינוח טעימה ומפנקת – ממש כמו לשבת לשולחן ארוחת הבוקר עם מלכת אנגליה!

12015237_10206084212759160_7750181768131138445_o

למצרכים:

חלה ישנה פרוסה וחתוכה לקוביות גדולות
5 ביצים
1.5 כוסות חלב
1 שמנת מתוקה
1 תוכן של מקל וניל או תמצית אחרת איכותית
2 סוכר וניל
חצי כוס אוכמניות קפואות

להכנה:
להניח את קוביות הלחם בתבנית אפיה, לערבב בקערה את כל חומרי הבלילה ולשפוך על הלחם. ללחוץ על הלחם שיספוג את בלילת השמנת. לכסות, להניח מעל צלחת- שתהיה כמו משקולת ולהניח לשעה במקרר.

12036724_10206083987633532_4423914809570971454_n
לאפות בחום של 180 מעלות למשך 40 דקות.
ההגשה נעשית בעזרת כף! זה לא נחתך כמו עוגה. זה ככ טעים ומנחם שאין משהו אחר מתאים לסוף החג. בהצלחה!

11222331_10206084212439152_1144855159765923588_o

**** ניתן להוסיף שוקולד צ׳יפס או כל העולה על דעתכם (אפשר גם בלי תוספת בכלל).