ספיישל רד וולווט – RED VELVET
קינוח רומנטי במיוחד
לכבוד ט"ו באב רשת BBB משיקה:
רשת BBB חוגגת את ט"ו באב, הוא חג האהבה. במסגרת זו, במהלך המחצית השנייה של חודש יולי, בכל מסעדות הרשת ברחבי הארץ, מציעים לזוגות האוהבים ולכל הסועדים, קינוח אדום, רומנטי ומתוק במיוחד: ספיישל רד וולווט – טורט פטל וקרם שנטילי, מוגש עם רוטב פירות יער וקישוט של טוויל פטל.
ספיישל רד וולווט יוגש במסעדות רשת BBB החל מיום שני 16.7 ועד ליום שלישי 31.7.
מחיר ספיישל קינוח רד וולווט – 42 ₪.
אילן פנחס, השף הרשתי של BBB, מסר: "לכבוד ט"ו באב הכנו לכל הזוגות האוהבים וגם לאלו שעוד ימצאו אהבה,
מפתה ומעורר ואנו מקווים שחגיגות האהבה יהיו מתוקות לפחות כמו קינוח הרד וולווט אותו אנו מציעים לכל הסועדים במסעדות הרשת".
דוד אלחדף, שף רשת BBB מציע, לכבוד ט"ו באב מתכון לעוגת הרד וולווט:
מתכון רד וולווט
לאפייה בתבנית קוטר 20 ס"מ.
מצרכים:
2 ביצים
חלמון מביצה אחת
כוס וחצי סוכר לבן
כוס וחצי שמן קנולה
2.5 כוסות קמח לבן
כפית שטוחה סודה לשתייה
כפית שטוחה מלח
כפית שטוחה אבקת קקאו
כוס רוויון 1.5%
כפית חומץ 5%
כפית תמצית וניל
כף אחת צבע מאכל אדום או חצי כפית אבקת צבע מאכל אדום
קרם :
150 גרם חמאה לבנה
2 גביעי גבינת שמנת 25% שומן
2.5 כוסות אבקת סוכר
אופן הכנה :
מקציפים את הביצים, החלמון והסוכר לתערובת תפוחה.
מוסיפים את השמן בזילוף איטי
מערבבים את היבשים בקערה.
מוסיפים את היבשים והרוויון לסירוגין (1/3 מכמות היבשים, מחצית מהרוויון וכן הלאה).
מוסיפים את החומץ, תמצית הווניל וצבע המאכל האדום, ומערבבים לאיחוד.
יוצקים לתבנית בקוטר 20 ס"מ משומנת ואופים כ- 50-55 דקות בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות, עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא עם פירורים לחים.
מצננים את העוגה צינון מלא.
להכנת הקרם
מקרימים את החמאה עד לקבלת קרם רך (עם וו גיטרה במיקסר), מוסיפים את הגבינה בהדרגה ומוסיפים את אבקת הסוכר עד לקבלת קרם חלק.
ט"ו באב חג אהבה שמח