הקציצות שלי.

קציצות 2

מי לא אוהב קציצות ? שיקום.

איזה דבר טעים זה קציצות . תמיד כשאין לי רעיון מה לבשל אני עושה קציצות.

כי זה קל, מהיר ויש מליון מתכונים לקציצות.

למשל, אחרי שבת שבה זללנו בלי סוף , אני מעדיפה להכין קציצות כאלה קלות, קלילות, מטוגנות , שיש בהן מעט בשר והמון ירקות והמון טעם.

הנה :

200 גרם בשר בקר טחון (אפשר הודו או עוף)

2 תפו"א בינוניים מבושלים קלופים מרוסקים

כוס גדולה של פטרוזיליה קצוצה

כוס גדולה של כוסברה קצוצה

3 ענפים של בצל ירוק קצוץ

שתי ביצים

מלח, פלפל, בהרט

כף פירורי לחם.

איך ?

הכי פשוט בעולם .

לערבב את כל החומרים היטב, ליצור קציצות עגולות ולשטח מעט.

לטגן במחבת עם מעט שמן ,על להבה בינונית , במשך כ-4 דקות מכל צד.

להוציא, להספיג על נייר סופג ולאכול חם או קר.

הן נהדרות גם לפקניק או אפילו בתוך פיתה , עם חומוס, ירקות מלפפון חמוץ.

לקציצה צמחונית – אתם יודעים מה לעשות 🙂

 

קציצות 1

אהבתם את המתכון?

אז מה איכפת לכם ללחוץ על הכפתור “עקוב אחריי” למעלה בצד שמאל והמתכונים החדשים יגיעו ישירות אליכם במייל? מבטיחה –  בלי חפירות, בלי פרסומות, רק מתכונים נטו.