מי לא אוהב קציצות ? שיקום.
איזה דבר טעים זה קציצות . תמיד כשאין לי רעיון מה לבשל אני עושה קציצות.
כי זה קל, מהיר ויש מליון מתכונים לקציצות.
למשל, אחרי שבת שבה זללנו בלי סוף , אני מעדיפה להכין קציצות כאלה קלות, קלילות, מטוגנות , שיש בהן מעט בשר והמון ירקות והמון טעם.
הנה :
200 גרם בשר בקר טחון (אפשר הודו או עוף)
2 תפו"א בינוניים מבושלים קלופים מרוסקים
כוס גדולה של פטרוזיליה קצוצה
כוס גדולה של כוסברה קצוצה
3 ענפים של בצל ירוק קצוץ
שתי ביצים
מלח, פלפל, בהרט
כף פירורי לחם.
איך ?
הכי פשוט בעולם .
לערבב את כל החומרים היטב, ליצור קציצות עגולות ולשטח מעט.
לטגן במחבת עם מעט שמן ,על להבה בינונית , במשך כ-4 דקות מכל צד.
להוציא, להספיג על נייר סופג ולאכול חם או קר.
הן נהדרות גם לפקניק או אפילו בתוך פיתה , עם חומוס, ירקות מלפפון חמוץ.
לקציצה צמחונית – אתם יודעים מה לעשות 🙂