המון מתכונים לעוגיות בננה-קוואקר יש ברשת. המתכון הזה לקוח מהאתר bigger bolder baking.
בשבילי, השיטה "לאכול הכל אבל מעט" פחות עובדת, מה שעובד בשבילי זה שיטת ה"הרבה". במקרה כזה עוגיות כאלו הן הצלה: קל ומהר להכין, אני יודעת מה יש בהן, הקלוריות לא בשמיים ויחסית לאלטרנטיבות הן ממש ממש בריאות, שלא לדבר על טעימות ועולות 5 ש"ח.
אז מה צריך?
2 בננות גדולות ובשלות (כ-400 גרם לפני קילוף)
160 גרם שיבולת שועל דקה – קוואקר דק ( כוס ושלושת רבעי קוואקר)
1/3 חפיסת שוקולד של 100 גרם (2 שורות, 35 גרם) או chocolate chips (העוגיות יהיו טעימות גם אם מוסיפים צימוקים או תמרים מגולענים וקצוצים במקום שוקולד)
הכנה
מועכים במזלג את הבננות וקוצצים את השוקולד.
מוסיפים את הקוואקר ואת השוקולד הקצוץ לבננות המעוכות ומערבבים.
מחממים תנור ל 170 מעלות צלזיוס, יוצרים 18 עוגיות לא גדולות, מניחים בתבנית על נייר אפיה או משטח אפיה.
אופים 20-25 דקות או עד שמשחימות מעט ומתייצבות.
תהנו!
עוד מתוקים שקל להכין ויחסית בריאים: