מאפה בטטה

חורף, הכי אוהבת מתכונים קלים שמחממים את הגוף, אז יאללה למטבח

בטטה3

חומרים:

 

2 בטטות חתוכות לריבועים

2 ביצים

1 בצל חתוך לרבועים

1 שמנת מתובלת, אני בחרתי בשמנת עם גבינות -9% שומן

גבינת פרמז'נו מגוררת ,

מעט אגוז מוסקט

מלח+ פלפל שחור גרוס גס

וכמה גבעולי טימין

1 כף סילאן

1 כפית שמן

 

הכנה:

 

את הבטטה לאפות בתנור עם מעט סילאן מעלה.

את הבצל לטגן קלות במעט שמן – אפשרי תרסיס שמן

בקערה נפרדת- ביצים + שמנת מתוקה 9% אין צורך ביותר.

בטטה1

לתבל, (אפשר להוסיף : שבבי בצל, פיטריות

את הבצל לערבב קלות עם הבטטה ולהניח בתבנית,

מעל לשפוך את הביצים והשמנת ומעל את הפרמז'נו .

בטטה2

לתנור ל170 מעלות , עד שמזהיב יפה יפה