ישנן תקופות בחיים שבהן מתבקש שינוי

בחורה עם מחשב נייד

34603304_1893683773999649_6877026755895361536_n

 

ישנן תקופות בחיים שבהן מתבקש שינוי. לעתים שינוי מתרחש בעקבות מאורע חיצוני כביכול, אך תמיד מתחיל עמוק בפנים. לאט ובהדרגה ההדים שלו מתרחבים החוצה, אל תחומי החיים השונים. בתקופות כאלו, הרבה פעמים עולה רצון לשנות משהו גם במראה החיצוני. כמו להתאים בין הפנים לחוץ וליצור הלימה מחודשת ביניהם.

לפעמים לוקח זמן להבשיל אל הרגע הזה, וממש להרגיש את המוכנות לעשות את הקפיצה ולהראות לסביבה את מה שמתבשל בפנים כבר זמן מה. להוציא אל האור את הגרסה המשודרגת שלכן באופן ברור ונוכח.

כשזה קורה – זה פשוט קורה! וההרגשה היא שהחלקים נופלים בדיוק למקומם.
זה מרגש בכל פעם מחדש לראות חיוך של אשה קורנת בבגדים החדשים שהולמים את מי שהיא כבר יודעת שהפכה להיות. זה כמו להסתכל ביהלום גולמי שעובר ליטוש. לפתע כל האור והגוונים מתגלים לעולם במלוא יופיים, מבלי לצמצם או להסתיר. פשוט לזרוח. בשיא הטבעיות ובמלא האור.

זכיתי ללוות אשה מדהימה בתוך תהליך כזה ושתינו פשוט נפעמות מהאדוות האלו שממשיכות להתרחב עוד ועוד. כאילו הפתיחה הזאת והקפיצה הזאת שקורית עכשיו היא רק התחלה של דרך מופלאה ועוצמתית ביותר. עבורה וגם עבורי.

כמה שאני אוהבת לעבור ולתמוך בתהליכים כאלו עם לקוחות. לחזות בקסם קורה ♡

מזמינה את מי שמרגישה את הדגדוג הזה עמוק בפנים כבר איזה זמן, את הקריאה הפנימית העמוקה שמבקשת לתת להתרחבות הזאת עוד מקום. להכיר בה ולהביא אותה לעולם. בואי. זה הזמן שלך. לקבל את הדחיפה הקטנה והנעימה הזאת שתוציא אותך מאיזור הנוחות אל האור והעצמה האמיתיים שלך.

》》》 עקבו אחרי:

 פייסבוק

אינסטגרם

 www.stylist-it.com

לעוד סוגיות סטיילינג ואופנה – הצטרפו אל קבוצת הסטיילינג בפייסבוק “זוהרות”

לתיאום פגישות ייעוץ סטיילינג והזמנת הרצאות שלחו לי הודעה:  052-3794494

תודה שקראתם

זוהר שובל

הסטייליסטית - זוהר שובל
אני זוהר שובל, סטייליסטית אישית, בעלת קבוצת הסטיילינג "זוהרות" בפייסבוק, מנחת סדנאות, בלוגרית ומעצבת. מתמחה בעבודה על דימוי גוף בריא בכל גיל ומידה. מטרתי היא לעודד נשים להרשות לעצמן להרגיש ולהראות נפלא. ממש עכשיו. עבורי זו זכות ללוות נשים בתהליכי שינוי, ואני שמחה לחלוק ידע ולפזר השראה לכל מי שחפצה בכך. כילדה אהבתי לחקור צורות וצבע ולעצב בגדים מחדש. כמובן שמאז ומתמיד הלבשתי את החברות שלי. המשיכה הטבעית לאומנות ולסטייל הובילו אותי לעסוק בתחום העיצוב. אחרי 15 שנים בהן שימשתי כמעצבת אופנה ודיגיטל, עשיתי הסבה מקצועית לתחום הסטיילינג. מקצוע המגלם בתוכו עולם שלם של פנים וחוץ, נראות והרגשה, חומר ורוח, ומאפשר לבטא את הקול הפנימי. בו אני משלבת את הידע המקצועי שצברתי במהלך השנים, עם הזיקה הטבעית לעיצוב יחד עם עבודת עומק פרטנית שנותנת ערך לזולת. ניתן לפגוש אותי במפגשי סטיילינג אישיים, בתהליכים ממושכים או קצרי מועד, בסדנאות סטיילינג בהתאמה אישית ובמפגשים עם נשים, נערות וקבוצות.