תפוחי אדמה אפויים קריספיים

תפוחי אדמה עם ציפוי קריספי משגע, יכולים להיות תוספת נפלאה לכל מנה או כארוחה בפני עצמה

DSC_0817למצרכים:

4 תפוחי אדמה גדולים פרוסים בפומפייה (על הצד הפורס)

5 פרוסות לחם ישן (שמתי שיפון עם אגוזים)

צרור נענע, צרור טימין – אפשר גם בזיליקום ומרווה

1 בצל סגול פרוס דק לחצאי טבעות

1 שן שום

4 כפות שמן זית

מלח

פלפל שחור

להכנה:

1. לשים את תפוחי בקערה ולערבב אותם עם שמן זית.DSC_0806

2. לשים במעבד מזון את הלחם, השום, עשבי התבלין, המלח והפלפל ולטחון הכל יחד.

DSC_0807

3. לשים את תפוחי האדמה בתבנית או כלי חסין חום ולפזר אותם באופן שווה. מעליהם לשים את הפירורים. מעל לפזר את רצועות הבצל הסגול.

DSC_0811

4. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 20-25 דקות. בתאבון!!!

 

DSC_0818

אהבתם את המתכון? תעשו לייק :) אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!

לב