"שף תאכל" מתכונת חורף – מסעדת "עד העצם"

בחורה עם מחשב נייד

פסטיבל  "שף תאכל" מתקיים זו השנה התשיעית, בפעם ה17, משתתפות בו 70 מסעדות ברחבי הארץ , מטרת הפסטיבל היא לחשוף מסעדות ידועות וידועות פחות לקהל הרחב במחיר אחיד של 84 שקלים לסועד.
פסטיבל "שף תאכל" החל ב12 בינואר ויסתיים ב23 בינואר.
כשעלתה ההודעה ב"סלונה" כי מחפשים מתנדבים  לסיקור פסטיבל "שף תאכל התנדבתי מיד.. ללא היסוס ולשמחתי כי רבה (לאחר שהצבתי דרישות….. – לא מסעדת דגים ופירות ים ולא אוכל טבעוני/צמחוני) קיבלתי ברוב שמחה והקלה הזמנה למסעדת "עד העצם", גם קרוב לבית (חשוב לבטטת ספה שכמוני) וגם מסעדה מוכרת ואהובה
הגענו אני והוא למסעדה שמחים וטובי לב, התפריט מגוון ונדיב וכולל מנה ראשונה, עיקרית וקינוח.
למנה ראשונה לקחנו – הוא – טונה צרובה על מצע של גואקאמולי וסלסת עגבניות שהיתה נפלאה כך על פי הדיווח ממנו -לא טעמתי כי לא אוכלת דגים.. ואני  בחרתי בקרפצ'ו פילה בקר עם פרמזן ורוקט, היה מעולה.
למנות עקריות – אני המבורגר וצ'יפס (כמובן) והוא טבעות פילה לבן ברוטב חרדל דיז'ון בליווית תפוח אדמה אפוי עם שמנת.
המנות נדיבות ביותר בגודלן וטעמו לנו מאד.
לקינוח למרות שבאמת כבר לא היה מקום לקחנו קרם ברולה ופבלובה שזה הקינוח האהוב עלי ביותר בכל היקום, שילוב של מרנג, קצפת ופירות יער חמצמצים.

השירות אדיב ומקצועי , האוירה נעימה וכיפית, וחייבת לשבח את רוני המארחת שלמרות שהזמנו עם הארוחה שתי בירות (שאינן כלולות במחיר) ולמרות שהתעקשתי לשלם עליהן סירבה ואמרה שזה על חשבון הבית.
היה טעים ביותר, ממליצה מאד!

המסעדה אינה כשרה

כתובת המסעדה: רחוב שדרות אבא אבן 5, הרצליה פיתוח ומומלץ מאד להזמין מקום מראש.
אתר המסעדה: http://adhaetzem.rest.co.il/he/home/default.aspx?snif=herzliya&ContentID=1

ועכשיו לתמונות: