קשה לי! איפה מתחילים כאן?

איך מתחילים להתאמן? האם תמיד יהיה קשה? קבלו מוטיבציה לאימונים

שבוע טוב חברים!
ממשיכה בצילומי סדרת האימונים לבטן שטוחה בקיץ. ולשאלה – איפה מתחילים?
כל אחד צריך להתחיל מאיפה שהו, והנכון ביותר – מהמקום שבו אתם נמצאים היום.
ואם הצלחתם לעשות רק כמה חזרות מהגרסה הכי קלה שאני מציעה לתרגיל מסוים – זה מצוין!
אין טעם להתבאס על מה שלא עשיתם עדיין (הגרסה הקשה או הקובייה המיוחלת בבטן)
אלה להמשיך להתאמן בעקביות, ומה שיקרה – הפעם הבא אתם תעשו יותר חזרות, ובעוד פעם
הבא – תצליחו בחזרה אחת של התרגיל הקשה ועוד יותר חזרות מהגרסה הקלה יותר.
ככה מתקדמים. ככל שהגוף יתחזק – התוצאות יגיעו.
תציבו יעדים הגיוניים: חודש פעילות לא יפתור שנים של חוסר פעילות, קוביות לא יצוצו תוך חודש
אם צריך להוריד קודם 20 קילו ולשפר את הכושר הבסיסי אבל התמדה ועקביות יקדמו אתכם
יותר ויותר למה שאתם רוצים להשיג. תבנו על זה כהשקעה בטוחה בעתיד.
אני כאן כדי לקחת אתכם לכל חלום בדרך היעילה ובטוחה ביותר.
תאמינו בעצמכם ותנו לעצמכם זמן להצליח ולבנות את עצמכם ואת היכולות.
וגם באותה הזדמנות, אשמח לתת לכם קצת הכוונה בתוכן של הבלוג.
כיצד לבנות שרירי הבטן במהרות ויעילות ותכנית אימונים יעילה – זהו פוסט שיעזור לכם לארגן את

האימונים שלך ואת הארוחות – הוא בנוי כמעין מפת דרכים ויש בו את כל ההסברים והקישורים

למאמרים בתזונה ועל הכושר הגופני.


ממליצה להיכנס ולהצטרף לדף הפייסבוק שלי, כדי להיות מעודכנים בכל הטיפים, אימונים וכו'
בנוסף, בבלוג יש דוגמאות ליומני האוכל שלי, כמובן שכל בסופו של דבר צריך להיות מותאם

אישית לצרכים אישיים שלך, רמת הפעילות, גיל, גובה , משקל וכו'.
דפדפו בגלריית תמונות בדף הפייסבוק – יש המון דוגמאות לארוחות בכל שעות היוממה.

וכעקרון המנחה, תחשבו שתמיד צריך ירקות , שומנים (אבוקדו, שמן זית, אגוזים, שמן קוקוס וכו'),

חלבון איכותי (דג, בשר, ביצה, גבינה וכו')

ולפי הצורך בכמות מדודה גם פחמימה ממקור איכותי – (בטטה, אורז, קינואה, פרי, כוסמת שיבולת שועל).

וכמובן לשתות הרבה מים, זה חשוב לשרירים וחילוף החומרים.

מאחלת לכם המשך קריאה נעימה, אימונים מהנים, כיפיים והמון בהצלחה!

אוהבת !!!