קרקרים אליפות. אי אפשר להפסיק לנשנש.

unnamed[3] (2)

קרקרים בריאים מקמח כוסמין, גרעיני חמנייה, שומשום וזרעי פשתן. אין שום קרקר קנוי שבכלל מתקרב אליהם. מורחים גבינה לבנה או חוטפים כך בלי כלום.

את המתכון מצאתי לפני כמה שנים ברשת. אני זוכרת שהוא של אביבה פיבקו והוא באמת מעולה. אני צריכה להכין תמיד כמות כפולה כיוון שהם מתחסלים מהר.

חומרים

1 כוס קמח כוסמין

11/3 כוסות קוואקר

1/2 כוס שומשום

1/3 כוס זרעי פשתן

3/4 כוס גרעיני חמנייה

1 כפית מלח

2 כפות שמן זית

2 כוסות מים

אופן ההכנה

unnamed[1]

בצילום- לאחר השלב הראשון.

לערבב את כל החומרים לעיסה דלילה, את העיסה למרוח בצורה שווה בשני תבניות אפייה מרופדות בנייר אפייה. לאפות בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות. אחרי עשר דקות להוציא ולחתוך לריבועים, כיוון שאחר כך הקרקרים ישברו אם ננסה לחתוך. להחזיר לתנור לעוד חמישים דקות .

בתיאבון.

Iaffa Gavish
כותבת על נושאים מגוונים. הצגות, ספרים, אוכל, מסעדות ולייף סטייל. תמצאו כאן את היומיומי, את שעות הפנאי ואת ההנאות הקטנות של החיים.