קינוחים לשבועות? עוגת גבינה זו רק ההתחלה

עוגת גבינה אפויה לחג זה must, אבל אצלי זו רק ההתחלה. לצד העוגה המסורתית (שעליה לא מוותרים כמובן) אני מגוונת בקינוחי חג נוספים, וכאן אני מגלה את כולם אחד לאחד. שווה להכנס, גם אתם תמצאו כאן משהו חגיגי והולם לשלוחן החג שלכם.

הבלוג של שרון מקונדיטוריה שרון & רנה | טארט גבינה בקלתית אגוזים

אמא שלי היתה תמיד אלופה בעוגות גבינה.
מאז שאני זוכרת את עצמי כילדה, בכל מקום תמיד היו מבקשים שאתי (זו אמא שלי, כן?) תביא עוגת גבינה.
ובאמת, עוגת הגבינה שלה משובחת במיוחד.
וכך קרה שאני, כילדה/נערה/אשה צעירה חובבת אפיה לא ממש התנסיתי באפיית עוגות גבינה. זה היה לגמרי התחום שלה.

אבל לפני כך וכך שנים, כשהתחלתי להתעסק בקונדיטוריה כמקצוע, התחלתי לפתח לעצמי את עוגת הגבינה שלי.
ניסיון ראשון, שני שלישי, ובדיוק אז אמא באה לביקור.
שלחתי איתה עוגה אחת.
היא התקשרה עוד באותו ערב להגיד שזו עוגת הגבינה הכי טעימה שהיא אכלה, ואם היא, אמא שלי – מלכת עוגות הגבינה אומרת – אז זו העוגה שלי.
וזו באמת עוגת הגבינה של הקונדיטוריה עד היום.

בינתיים חלפו עוד כך וכך שנים, וברפרטואר שלי נולדו עוד כמה וכמה קינוחים לשבועות, מהממים, טעימים להפליא, מרשימים ומשכנעים.  לעוגת הגבינה האפויה תמיד יהיה מקום של כבדו בשולחן החג, אבל לידה – תמיד יהיו עוד כמה קינוחים מעניינים. כי אני כבר מזמן לא מסתפקת רק בקינוח אחד…

אז מה עולה על שולחן הקינוחים שלי השנה?

קודם כל, כמובן, ואחרי כל ההקדמה –  עוגת גבינה אפויה. וזה לא סתם מתכון, אלא מדריך מקיף שלם עם כל העצות, הטיפים, ההנחיות והפטנטים שלי לעוגת גבינה מושלמת.

 

הבלוג של שרון מקונדיטוריה שרון & רנה | עוגת גבינה אפויה
הבלוג של שרון מקונדיטוריה שרון & רנה | עוגת גבינה אפויה

 

ומה עוד?

קונכיות בצק עלים במילוי מוס גבינה

הבלוג של שרון מקונדיטוריה שרון & רנה | קונכיות בצק עלים במילוי מוס גבינה

עוגת גבינה ושוקולד

2014-05-12_07-34-06_HDR

אחרון חביב והאהוב עלי מכל – טארט גבינה בקלתית אגוזים

הבלוג של שרון מקונדיטוריה שרון & רנה | טארט גבינה בקלתית אגוזים
הבלוג של שרון מקונדיטוריה שרון & רנה | טארט גבינה בקלתית אגוזים
צילום: אורית אלפסי

ומה דעתכם על אגס או נקטרינה במילוי קרם ריקוטה ודבש? זה לא רק נשמע טוב, זה קינוח מהמם, והוא אפילו  מותאם לשומרי משקל וסופרי קלוריות.

הבלוג של שרון מקונדיטוריה שרון & רנה | אגס במילוי קרם ריקוטה ודבש
הבלוג של שרון מקונדיטוריה שרון & רנה | אגס במילוי קרם ריקוטה ודבש

 

וזהו להפעם, חברים.

שיהיה חג שמח ומקסים.

אהבתם את הרעיון? ניסיתם את המתכונים? הצלחתם (או לא)? שדרגתם או גיוונתם? אשמח לתגובות ורשמים.
מעדיפים להתפנק בחג ושמישהו אחר יעבוד? אפשר להזמין כאן

שלכם, שרון

שרון & רנה – קונדיטוריה אחרת