צווילינג כבר פה…טעים יהיה פה

 

 

סיר צווילינגצווילינג הכי

בשבוע שעבר הושק המותג הידוע והמופלא צווילינג בארץ.

את הזכיון קבלה מסלמני גרופ שהם גם הבעלים של לגעת באוכל וושם נערכה החגיגה עם סדנה בכיכובו של אבי לוי השף הכי כיפי שיש .

התקבלנו בכיבוד נפלא ומשקאות על מנת לחגוג עם הבעלים את האירוע .

תמונה יכולה לכלול: ‏‏‏‏אנשים יושבים‏, ‏‏שולחן‏, ‏מזון‏‏‏ ו‏בתוך מבנה‏‏‏

תמונה יכולה לכלול: ‏‏‏‏אנשים יושבים‏, ‏שולחן‏‏ ו‏מזון‏‏‏

הצטרפו אליו אלונה זוהר ויונית צוקרמן להכנת חלק מהמנות .

חאתם מסלמני הציג וסיפר על המותג ועל המוצרים . מה שקנה את כולם היו הסכינים שהם חלומותיו של כל אוהב בישול שלא לאמר שף.

חאתם איש יקר שיודע דבר או שניים על כלי בישול . העסק הינו משפחתי ומסלמאני גרופ היתה חכמה לקנות כל דבר שחשוב לעסק ולאוהבי הבישול בארץ.

תמונה יכולה לכלול: ‏‏‏אדם אחד או יותר‏ ו‏מזון‏‏‏

אבי לוי ביצע איתם חיתוכים והבטתי בו בהנאה .הוא גם נתן למי שביקש להתנסות בהם.

תמונה יכולה לכלול: ‏‏‏אדם אחד או יותר‏ ו‏מזון‏‏‏

צווילינג הביאו איתם גם סירי ברזל מיוחדים וכבדים לבישול על אש קטנה .

אין טקסט חלופי אוטומטי זמין.

תמונה יכולה לכלול: ‏‏בתוך מבנה‏‏

הולך להיות טעים בארץ .

הודות לטכנולוגיות מתקדמות, יצירתיות חדשנית ושימוש בחומרי הגלם הטובים בעולם, שוקדת החברה על פיתוח תמידי של מוצרים המשמרים את מקומה בפסגת הייצור והפיתוח.

סכיני ZWILLING  ידועות בתהליך חיסום פלדה בקור, הרשום כפטנט בלעדי של החברה, המשפר את עמידות הפלדה ומסייע במניעת היווצרות קורוזיה על הסכין וחדירה עמוקה של החלודה לתוך הפלדה.

פלדה איכותית בתוספת גימור מושלם, פונקציונאליות ועיצוב מדויק  הם המאפיינים הבולטים של הסכינים הטובות ביותר בעולם.

ZWILLING PRO, סדרה שסכיניה עוצבו על ידי מעצב המוצר האיטלקי הידוע מתיאו תאן, שילוב של חדשנות טכנולוגית, עיצוב מסורתי ודיוק מיוחד.

ZWILLING PURE, עשויה מיציקה אחת של פלדה חדשנית, מתאפיינת בטכנולוגיית Ice-hardened FRIODUR®, תהליך חיסום פלדה בקור, הרשום כפטנט בלעדי של החברה, המשפר את עמידות הפלדה ומסייע במניעת היווצרות קורוזיה על הסכין וחדירה עמוקה של החלודה לתוך הפלדה.

ZWILLING GOURMET, סדרה המתאפיינת בטכנולוגית Ice-hardened FRIODUR®, הבלעדית לZWILLING ומעניקה לסכין להב חד יותר לאורך זמן ובעל כושר עמידות מעולה.

ZWILLING® LIFE, סדרה המאפשרת לכל בשלן להחזיק בסכין איכותית במטבח, לשימוש יומיומי.

בקולקציה 4 סדרות עיקריות:

  • סדרת סכיני ZWILLING PRO:

סדרת סכיניZWILLING Pro  מציעה את השילוב המושלם של חדשנות טכנולוגית, עיצוב מסורתי ודיוק מיוחד המתאימים לשפים המקצועיים וגם לחובבים.

מסכין קילוף ועד סכין סנטוקו – במגוון ZWILLING Pro ניתן למצוא כל מה שאתם צריכים למשימות המטבח השונות. הסכינים בעלי עיצוב איטלקי (עוצבו ע"י המעצב מתיאו תאן) ומיוצרים בגרמניה.

  • סדרת סכיני  ZWILLING PURE

סדרת סכינים המתאפיינת בנוחות ובקלות השימוש. הסכין עשויה יציקה אחת של פלדה חדשנית בטכנולוגיית FRIODUR Ice-Hardened – בתהליך חיסום פלדה בקור, הרשום כפטנט בלעדי של החברה, המשפר את עמידות הפלדה ומסייע במניעת היווצרות קורוזיה על הסכין וחדירה עמוקה של החלודה לתוך הפלדה. סכינים אלו חזקות וחדות ויחד עם זאת בעלות מידה נכונה של גמישות, כזו הנדרשת מסכיני מטבח.

הנוסחה המיוחדת של הפלדה של ZWILLING מאפשרת איזון מושלם של מרכיביה ליצירת פלדה ברמה הגבוהה ביותר. בבסיס העיצוב הארגונומי של הסכינים בסדרה זו חשיבה על בטיחות הידיים הודות לקת המיוחדת של הסכין המותאמת לאצבעות הידיים ומבטיחה בטיחות מושלמת בעת החיתוך.

  • סדרתסכיני ZWILLING GOURNET

הסכינים בסדרה זו מיועדות לשפים הביתיים, הלהוטים שהסכין היומיומית שלהם תהיה יוצאת דופן. הסכין עשויה יחידה אחת, בעלת להב מדוייק והיא קלה מאוד, מה שמאפשר תמרון מקסימלי. טכנולוגית Ice-hardened FRIODUR®, בלעדית לZWILLING מאפשרת להב חד יותר, שנשאר חד יותר לאורך זמן ובעל כושר עמידות מעולה. הסכין מתאפיינת בלהב מדויק ושוליים בחיתוך לייזר המבטיחים זווית חיתוך אידיאלית לחדות ולעמידות. הידית מספקת נוחות ויציבות מקסימליות בעת החיתוך. הידית בעלת עמידות גבוהה: בשילוב מסמרי נירוסטה לאיזון הלהב לחיתוך באופן מושלם.

  • ZWILLING® LIFE, סדרה המאפשרת לכל בשלן להחזיק בסכין איכותית במטבח, לשימוש יומיומי.

מחירים:    מ- 24 ₪ לסכין צבעונית ועד  ל- 849 ₪ לסט של 3 סכינים מסדרת פרו.

בתקופת ההשקה מוצרי ZWILLING  יוצעו ב- 15% הנחה.

בכל סדרה מגוון סכינים:

סכיני שף:

סכין שף היא הסכין המרכזית והחשובה ביותר במטבח – השימוש בה מתאים לכ- 90% מפעולות החיתוך במטבח. הסכין מאופיינת בלהב רחב ועגול, ומעניקה נוחות מירבית בעת חיתוך מתמשך על קרש. הלהב הרחב מאפשר אחיזה נוחה ובטוחה ומונע חבלה של המפרקים בזמן החיתוך. צורת הלהב העגולה מאפשרת חיתוך מהיר, תנועה חלקה במינימום מאמץ וללא הרמה של הסכין מהקרש.

עד כאן פרטים ומידע אבל כמו שאתם יודעים אני אוהבת להתנסות ולתת לכם מתכונים משלי .

אז תכף החגים ולחגים אני מאוד אוהבת להחמיץ ירקות כי מה לעשות בולגרים אוהביעם ירקות כבושים יחד עם השתיה והאוכל על השולחן .

קניתי כרובים חמודים אצל הירקן שלי ועבודה של שתי דקות עם סכין הצווילינג שקבלתי במתנה הם היו בצנצנות הכיבוש שלהם.

ולמתכון

2 כרובים גדולים ויפים חתוכים לשמיניות (כך קל יותר לפרוס אחרי שיהיו מוכנים)

צנצנת גדולה מאוד שתכיל אותם .

כמה ענפי סלרי,או שמיר או אפשרות ללא ירק והפעם באמת זה כך כי חלק מהסועדים שלי לא אוהבים)

פלפלים חריפים לטעם טוב

ראש שום טרי מפורק ולא קלוף

על כוס מים כפית מלח -כוס מידה

כו אחת חומץ שמוסיף טעם פגז

10 גרגרי פלפל שחור

10 גרגרי פלפל אנגלי

כף גרגרי חרדל-לא חובה נותן טעם .

3 כפות גדושות סוכר – כן כן .

מסדרים הכרובים בצנצנת דחוסים כמו זוג צעיר כפיות

מכינים המרינדה עד שכל המלח והסוכר נמסו ושופכים בזהירות מעל הכרובים.

סוגרים וממתינים חצי שעה. המים יכנסו בין העלים ותגלו ש…חסר לכם נוזל . תמשיכו להוסיף מי מלח

סוגרים את הצנצנת .מעמידים על ראשה וממתינים שעה.

הופכים ומניחים במקום מוצל . לא בשמש אני לא אוהבת. זה נשמר טוב יותר מוחמץ בצל .

מחכים 3 ימים לפחות. בחום הזה מוכן מהר .

פותחים ומאפסנים במקרר.

כשמוציאים להוציא בכף נקיה ולא לגעת בידיים בנוזל אחרת יתקלקל לכם מהר .

תאכלו ותברכו אותי בחיי.

חג שמחחח.

צווילינג תודה על העזרה ששלחתם לי עם חאתם .

צווילינג 1

leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה
כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.