פשטידת תרד עם גבינות ועגבניות צלויות

פשטידת תרד, גבינות ועגבניות צלויות, ככ קלה להכנה שזה ממש בדיחה…. (לעומת התוצאה)

11334031_10205320559988318_6609602732432847565_o

למצרכים:
300 גרם תרד טרי (אוהבת את הניוזילנדי השטוף)
1 קופסת גבינת ריקוטה
1 קוטג'
3 ביצים
150 גרם קשקבל מגורד
6 כפות קמח תופח
מלח (לפי הטעם)

לפיזור מעל:

פרוסות עגבניה מ-1 עגבניה גדולה (חשוב שיהיו דקות כדי שיהיו צלויות).
להכנה:
1. לערבב את כל הרכיבים היטב. לשים בתבנית משומנת קוטר 22.
2. מעל לסדר יפה פרוסות עגבנייה דקיקות

11348824_10205392674631139_411919030_n
לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 45 דקות.

אהבתם את המתכון? עשו לייק :) ואם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!