חומרים:
7 בצלים קלופים ופרוסים
100 גר' חמאה רכה
150 גבינה פרמז'אנו מגוררת
מעט גבינה בולגרית עדינה חתוכה
5 כפות שטוחות של מח תופח
4 ביצים משוששקות
1 שמנת מתוקה
1כף וחצי קורנפלור
1 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
1/4 כפית אגוז מוסקט מגורר
מעט קצח לפיזור מעלה
הכנה:
מטגנים את הבצל בחמאה במחבת עם דופן גבוהה
בקערה מערבבים את כל החומרים יחד. משאירים מעט גבינה מגוררת לפיזור מעל הבלילה.
מאחדים חומרים ולתנור
180 מעלות 35 דקות.
מעדן