פשטידת בצל קלילה

פשטידה קלילה וטעימה מקור המתכון ארנה לפיד

בחורה עם מחשב נייד

פשטידת בצל

חומרים:

7 בצלים קלופים ופרוסים

100 גר' חמאה רכה

150 גבינה פרמז'אנו מגוררת

מעט גבינה בולגרית עדינה חתוכה

5 כפות שטוחות של מח תופח

4 ביצים משוששקות

1 שמנת מתוקה

1כף וחצי קורנפלור

1 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור

1/4 כפית אגוז מוסקט מגורר

מעט קצח לפיזור מעלה

הכנה:

מטגנים את הבצל בחמאה במחבת עם דופן גבוהה

בקערה מערבבים את כל החומרים יחד. משאירים מעט גבינה מגוררת לפיזור מעל הבלילה.

מאחדים חומרים ולתנור

180 מעלות 35 דקות.

מעדן