למצרכים:
10 קישואים קטנים חתוכים לרצועות ארוכות
3 בצל ירוק (גם החלק הלבן וגם הירוק) פרוסים
3 כוסות פסטה מוכנה
2 ביצים
חצי כוס פירורי לחם/קמח מצה
200 גרם גבינה צפתית קשה מגורדת
3 כפות גבינה צהובה מגורדת
1 קוטג' 9%
2 כפות רוטב פסטו
4 כפות שמן זית
להכנה:
1. לחמם שמן זית במחבת. להוסיף את הקישואים ולהקפיץ אותם עד שיהיו מעט זהובים. להוסיף את הבצל הירוק, לערבב יחד ולטגן עוד 5 דקות תוך כדי ערבוב מדי פעם. לצנן.
2. לערבב בקערה את כל הרכיבים (פרט לקישואים ולפסטה). להוסיף לבלילה המאוחדת את הפסטה ולערבב. להוסיף את הקישואים ולערבב הכל יחד בעדינות.
3. להעביר את הפשטידה לתבנית משומנת ולפזר מעל פירורי לחם/קמח מצה.
4. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 40 דקות. עכשיו תגידו….לא חלום?????