פשטידה של קישואים, פסטה וגבינות

פשטידה מופלאה של קישואים מוקפצים עם פסטו, פסטה וגבינות. את הפשטידה מגישים בעזרת כף, היא לא נחתכת כמו עוגה – אבל זה מה שיפה בה – המרקם של הרכיבים נשמר. גם טעימה מאוד, גם פשוטה להכנה ולא פחות חשוב – יפיפיה!

DSC_0223

למצרכים:

10 קישואים קטנים חתוכים לרצועות ארוכות

3 בצל ירוק (גם החלק הלבן וגם הירוק) פרוסים

3 כוסות פסטה מוכנה

2 ביצים

חצי כוס פירורי לחם/קמח מצה

200 גרם גבינה צפתית קשה מגורדת

3 כפות גבינה צהובה מגורדת

1 קוטג' 9%

2 כפות רוטב פסטו

4 כפות שמן זית

להכנה:

1. לחמם שמן זית במחבת. להוסיף את הקישואים ולהקפיץ אותם עד שיהיו מעט זהובים. להוסיף את הבצל הירוק, לערבב יחד ולטגן עוד 5 דקות תוך כדי ערבוב מדי פעם. לצנן.

10417717_10205029574993875_277599331165194316_n

2. לערבב בקערה את כל הרכיבים (פרט לקישואים ולפסטה). להוסיף לבלילה המאוחדת את הפסטה ולערבב. להוסיף את הקישואים ולערבב הכל יחד בעדינות.

11156861_10205030343293082_246476818_n

3. להעביר את הפשטידה לתבנית משומנת ולפזר מעל פירורי לחם/קמח מצה.

961492_10205030824385109_1901441374_n

4. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 40 דקות. עכשיו תגידו….לא חלום?????