3/4 חבילת יוגורט כבשים או עיזים
חבילה – חצי חבילה של שמנת (לבחירה)
6-7 שזיפים ללא עור
3-4 נקטרינות חתוכות (או אפרסקים)
1-2 כפות דבש איכותי (או לפי טעם)
אופן ההכנה:
1. מסירים את קליפה מהשזיפים. אני השתמשתי בשזיפים לבנים, מאוד טעימים ומתוקים, רכים.
2 . חותכים אפרסקים לחתיכות קטנות
3. מערבבים את השזיפים, יוגורט ושמנת במיקסר או ידני, מוסיפים חתיכות אפרסם, ממתיקים
5. לפני השימוש, לוחצים על הכוס מתחת והפרוזן יוצא החוצה עם המקל, מוכן ומזומן.
1. מרסקים ו"מקציפים" את הבננות במיקסר או פודפרוססור.
2. מוסיפים שמנת ויוגורט, חתיכות נקטרינה, קקאו ודבש, "מקציפים" שוב יחד ומחלקים לכוסות.
5. לפני השימוש, לוחצים על הכוס מתחת והפרוזן יוצא החוצה עם המקל, מוכן ומזומן.
לקט ירקות בתנור – נשנוש חוקי, קל וטעים
למה פתחתי בלוג בסלונה? כי זה WOW
חידושי הכושר בכנס קיקבוקס 2013 – אימונים עם קטלבלס ו- PRIMAL MOVE
תעקבו אחרי בדף הפייסבוק שלי – מדי יום אני מעלה מתכונים קלים, בריאים וטעימים, רעיונות,
טיפים להצלחה שלכם, עצות ועדכונים נוספים שיעזרו לכם להגיע לגוף בריא וחטוב.
קראו "איך להתחיל להתאמן ב WOW your body" ותכנית תזונה לגוף חטוב SUPER HOT BODY
ותתחילו את המהפך האישי שלכם!
בהרבה אהבה,
ג’ני