פסטה עם עגבניות מיובשות וריחן

פסטה עם עגבניות זה שידוך מוצלח, פסטה עם עגבניות מיובשות זה שידוך מושלם. לזה תוסיפו שום, ריחן ו…..יש לכם מנה נפלאה!

תמיד, כשאני ממהרת אני מכינה פסטה טובה וכולם מרוצים. אני אוהבת מאוד פסטה על בסיס של עגבניות וריחן. הפעם, הלכתי על עגבניות מיובשות מה שמעניק לפסטה ארומה נפלאה, חמצמצה עם טעם ממכר… כזו שמסיימים לאכול וחוזרים לסיר בשנית ובשלישית. אז, איך הכנתי אותה?

12910320_10207304780072580_1157354152_n

למצרכים:

10 עגבניות מיובשות לחות (חצאי עגבניות)

1 כף שום כתוש

1/2 כוס מחית עגבניות קלה

צרור גדול של בזיליקום

1 חב' פסטה – פוזילי (ברגים) מבושלים לפי הוראות יצרן

שמן זית

להכנה:

1. לשים בקערה של מעבד מזון עם להב מתכת עגבניות מיובשות, 1 כף שום כתוש ושליש כוס שמן זית. לרסק הכל יחד עד שמתקבלת מעין משחה גרגירית.

2. לחמם 4 כפות שמן זית במחבת גדולה. להוסיף את העגבניות המיובשות שכתשנו קודם לכן, ולטגן יחד כדקה-שתיים. להיזהר לא לחרוך את העגבניות. להוסיף את מחית העגבניות הקלה ולבשל יחד 5 דקות.

3. להוסיף את הפסטה ולערבב עוד 2 דקות על האש.

4. להוריד מהאש ולפזר כמות נכבדה של עלי ריחן. לערבב הכל יחד ולהעביר לצלחת הגשה.

** ניתן להוסיף פרמזן מגורד או כל גבינה אחרת, אני אוהבת את המנה כמות שהיא – היא מושלמת ואין צורך להוסיך לה דבר (לטעמי האישי)

ב ה צ ל ח ה!