פנקייק ריקוטה

פנקייק תמיד שייך למועדון ארוחת הבוקר, אך לא רק. הוא יכול להיות קינוח נפלא, יכול להיות ארוחת ערב מזינה ובכלל… לפנק כל אהוב ואוהב. תכינו פנקייק ריקוטה, תערמו אותם בערמה על צלחת הגשה, לידם פירות קיציים חתוכים, גלידה או קרם פרש ויש לכם את הקינוח הכי הורס שיש! באחריות!!!!

10557639_10205551888931397_6542634627801194266_o

למצרכים:
250 גרם ריקוטה (קופסא)
125 סמ"ק חלב
2 ביצים מופרדות
100 גרם קמח תופח
2 שקיות סוכר וניל
להכנה:
לערבב בקערה את החלמונים, ריקוטה, חלב וסוכר וניל. להוסיף את הקמח התופח ולערבב היטב.
בקערה נפרדת להקציף בעזרת מטרפה (ביד) את החלבונים. הם לא צריכים להיות קצף קשה רק מעט תפוחים.
לערבב את 2 העיסות יחד.
לחמם שמן במחבת גדולה, לצקת (בעזרת מצקת) את הבלילה לשמן החם עד שיזהיבו משני הצדדים.
הולך נפלא עם סירופ מייפל, פירות העונה, קרם פרש או…. כל מה שעולה בדעתכם! בתאבון

אהבתם את המתכון? עשו לייק :) ואם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!