רק למטורפת כמוני יהיה כח ב9 בלילה להכין פלאפל
ומעשה שהיה כך התחיל
בישובנו נפתח דוכן פלאפל…אנחנו מגיעים ברכבנו לישוב בחום הנורא הזה בלי שיהיה לי מושג מה אוכלים
הרעב כבר קרא אותותיו בקרקורי פעמונים…
הבטן נדבקת לי לי לגב אומר דרלינג
איך שראיתי את הדוכן עלה בי בדמיון ריח הפלאפל בביתי כי לקנות משמן לא ידוע נו וויי…
הלוך הלכתי למזווה שלי ושלפתי קופסת גרגרי חומוס
טחנתי בבלנדר מוט חצי חבילה קטנה כוסברה
חצי חבילה קטנה פטרוזיליה עם מעט ממי החומוס
נתתי גריסה קצרה לחומוס כי הוא כבר בושל ולא רציתי מחית
הוספתי מלח , כמון ופלפל שחור טחון טרי
תטעמו לפי טעמכם
2 כפות קמח תופח
גבישי שום מיובש חצי כפית
בוחשים היטב ועם כף מנטפים אחרי 10 דקות לתוך שמן עמוק ורותח
מזהיבים את הפלאפלים דמי הללו שהופכים לקרנצ'י בחוץ ותוכן מעלף כנותנים ביס
באותו שמן מטגנים לנו צ'יפס ופרוסות חציל והנה לנו ארוחה קיצית לכל המקטרים
תכינו תתענגו ותגידו לי תודה על הקיצורים.