רכיבים:
900 גרם קמח איטלקי,0.5 ליטר מים קרים, 5 גר' שמרים יבשים, 25 גר' מלח + 15 גר' סוכר
אופן ההכנה:
מערבבים 10 דקות במיקסר ואז מוסיפים 3 כפות שמן זית ומערבבים 5 דק' נוספות. מוסיפים את התערובות הרצויה – המומלצות בצלית לגבינה, איטליאנו, אנטי פסטי, בצלים סיציליאניים. יוצרים כדורים קטנים ומניחים בתבנית משומנת. ניתן לפזר את התערובות מעל הבצק.
להתפיח 3/4 שעה,
ולתנור בחום 170-180 מעלות 20 דק' – תלוי בתנור
התבלינים מעולים, ממליצה בחום :
היכנסו: http://www.derech-hatavlinim.co.il/