פופקורן שניצל: הגרסה הפחות הגיונית ולא פחות טעימה

מטופש? לגמרי. מופרך? הכי. בריא? הצחקתם אותי. אבל כל כך טעים שאתם לא מאמינים

בחורה עם מחשב נייד

הפוסט הכי נצפה היום בסלונה הוא הפוסט של רותם ליברזון, "שניצל פופקורן". מדובר בחתיכות חזה עוף קטנטנות שהושרו במרינדה ואז טוגנו בשמן עמוק עם ביצה ופירורי לחם, ככה שמקבלים את הקצוות הטעימים והקריספיים של השניצל, רק בכמות גדולה.

אלא שאני, שהגיון בריא זה משהו שמעולם לא לקחתי איתי למטבח (ע"ע בורקס במבה), חשבתי שיהיה מגניב לעשות ממש פופקורן, לצפות אותו בביצה ובפירורי פנקו מתובלים ואז לטגן.

מטופש? לגמרי. מופרך? הכי. בריא? הצחקתם אותי. אבל כל כך טעים שאתם לא מאמינים.

בהצלחה ובתיאבון