איך אני אוהבת את המתכונים האלה,בכלום עבודה,
עם מינימום מצרכים,,,אח
פאי תפוחים קטלני וקל מאד.
את המתכון גנבתי לקרין גורן,
ואימצתי,מהר מאד אימצתי
ולמי שפיספס הנה הוא ..
המתכון מספיק ל-3 פאי,כל פאי מורכב מ-2 עלים.
המרכיבים
6 עלים של מלווח מופשרים לילה במקרר
4 תפוחים פרוסים לפרוסות דקות
2 כפיות קינמון
כף קרונפלור
3 כפות סוכר
חותכנים בצורות
ההכנה:
את התפוחים פורסים לפרוסות דקות,ומעבירים לקערה
מוסיפים לקערה כף קרונפלור
סוכר וקינמון ומערבבים
מניחים עלה אחד על נייר אפיה ושמים 2 כפות מהתערובת באמצע עלה אחד,
על נייר אפיה מניחים עלה שני וקורצים צורות
מכסים את העלה עם המלית,
מהדקים קצוות בעזזרת מזלג,בוזקים מעט סוכר על הבצק ואופים עד להזהבה,
מצננים,ובוזקים אבקת סוכר.
ניתן להגיש עם כדור גלידת ונית בצד.