פאייה דגים וקינואה בחצי שעה!

פאייה קינואה וסלמון, בחצי שעה!

פאייה קינואה חן בלאס
המתנה יכולה להוציא ממני את חוסר הסבלנות שלי. אולי מעצם ההבנה שאין שנייה שחוזרת. בעודי מחכה לתור שלי בקופת החולים, נפל לי האסימון. הרי שחלק גדול מחוסר הסבלנות שלי, נובע ממה ששמעתי במשך כל חיי.חכי ותראי, הסבלנות משתלמת, שתגדלי תביני, במקום לגדל סבלנות חוויתי את התופעה ההפוכה והפכתי לפקעת עצבים, במשך רוב שנות חיי. דפוסי התנהגות אומנם מלווים אותנו לאורך החיים אבל אנחנו אלא שיכולים לשנות אותם מתי שרק נרצה ונחליט. הנה משהו שלמדתי ממאסטר גדול. החליפו את המילה בעיה בהזדמנות ואז תראו, איך בן רגע משתנים לכם החיים.

פאייה דורשת המון סבלנות אבל, המתכון הזה יקח לכן חצי שעה בדיוק!

מצרכים

כוס כוסות קינואה

1/4 כוס שמן איכותי

בצל לבן קצוץ

פלפל ירוק

פלפל אדום

2 סלרי קצוץ

חצי כפית כורכום

כפית מלח

חצי כפית פלפל

חצי כפית טימין

2.5 כוסות מים חמים

כוס חלב קוקוס

חצי כוס יין לבן יבש/ חצי יבש

לדגים:

3 פילטים של דג בס/ לברק/ הליבוט / לוקוס/ סלמון

חצי כוס חלב קוקוס

מיץ מלימון שלם

2 לימונים להגשה

הכנה:

.1.בקערה מניחים  חלב קוקוס ומיץ הלימון יחד עם הדגים.

2.מחממים רבע כוס שמן זית במחבת רחבה או סיר רחב ומטגנים את הבצל עד הזהבה.

3 מוסיפים את יתר הירקות. הפלפל והסלרי ומטגנים ל 10 דקות נוספות.

4.מוסיפים את הקינואה ומתבלים. כורכום, מלח פלפל ומערבבים. מוסיפים את המים החמים מכסים ומנמיכים את הגז.

5. לאחר רבע שעה מניחים את הדגים מעל הקינואה ושופכים את הנוזלים מעל. מבשלים לרבע שעה נוספת. לא לשכוח להגיש עם לימון וכוסברה קצוצה.

אהבתן את הפוסט?? מוזמנות  לשתף, לשתף  לשתף וכמובן ללחוץ “לייק”… רוצים לקבל עדכון למייל על הפוסטים הבאים- מוזמנים לסמן “עקוב אחרי” למעלה.

 בתאבון