עלי פילו מלופפים בתרד וגבינות

כשיש עלי פילו מופשרים במקרר לא חושבים פעמים, נשארו גבינות? ,נשארו ירקות? צ'יק צק ללפף לחתוך ולהכניס לתנור .

בחורה עם מחשב נייד

חומרים: תבנית בקוטר 24

5 עלי פילו מוברשים בשמן זית או חמאה,

בין עלי לעלי פיזרתי קמח תירס.

חבילת עלי תרד טריים

250 גר' גבינה כחושה

1 מיכל יוגורט

מלח+ פלפל שחור גרוס גס

100 גר' פרמז'ן מגורר

הכנה:

להניח את העלים אחד מעל השני (לא לשכוח את קמח התירס בין לבין)

לערבב את עלי התרד והגבינות ולמרוח על העלה העליון.

לחתוך רצועות ארוכות ,פילו עם תרד וגבינות

לגלגל שני גלגולים  ולחתוך  בעזרת סכין ולהניח בתבנית "עומד"

למלא את התבנית להתיז מעט שמן זית מעלה ולפזר פרמז'ן מעלה

ולתנור עד שמשחים יפה יפה.