עוגת תפוחים ומיץ תפוז ללא גלוטן

אתם יכולים להכין את העוגה ב 5 דק' ולנסות לשדרג אותה לפי רצונכם , פירות, אגוזים , מה שמתחשק.

עוגת תפוחים ללא גלוטן3

תבנית אינגליש 30 סמ' או תבנית 24.

לחמם תנור ל- 170 מעלות.

חומרים:

4 ביצים

1 כוס סוכר חום

1/2 כוס מיץ תפוזים

1/2 כוס שמן

1/2 ק"ג קמח – ללא גלוטן – השתמשתי בקמח איטלקי שנמכר במרכולים ללא גלוטן

1/2 שקית א. אפייה

1 תפוח ירוק ( גרנד) קלוף וחתוך

מעט קינמון ומעט סוכר לפיזור מעל התפוחים

הכנה:

בקערת המיקסר להקציף את הביצים עם הסוכר

להוסיף את מיץ התפוז,

להוסיף את השמן – להמשיך להקציף

כשנוצר קצף , להוסיף את הקמח בעדינות (כשהמיקסר דומם)

להקציף  5 דק' נוספות.

לצקת לתבנית משומנת ,

לסדר את התפוחים, לפזר קינמון ומעט סוכר מעלה.

עוגת תפוחים ותפוז ללא גלוטן1

עוגת תפוחים ללא גלוטן2

להכניס לתנור ולאפות 45-50 דק'.

תיהנו