תבנית אינגליש 30 סמ' או תבנית 24.
לחמם תנור ל- 170 מעלות.
חומרים:
4 ביצים
1 כוס סוכר חום
1/2 כוס מיץ תפוזים
1/2 כוס שמן
1/2 ק"ג קמח – ללא גלוטן – השתמשתי בקמח איטלקי שנמכר במרכולים ללא גלוטן
1/2 שקית א. אפייה
1 תפוח ירוק ( גרנד) קלוף וחתוך
מעט קינמון ומעט סוכר לפיזור מעל התפוחים
הכנה:
בקערת המיקסר להקציף את הביצים עם הסוכר
להוסיף את מיץ התפוז,
להוסיף את השמן – להמשיך להקציף
כשנוצר קצף , להוסיף את הקמח בעדינות (כשהמיקסר דומם)
להקציף 5 דק' נוספות.
לצקת לתבנית משומנת ,
לסדר את התפוחים, לפזר קינמון ומעט סוכר מעלה.
להכניס לתנור ולאפות 45-50 דק'.
תיהנו