עוגת שיש פרווה עם מעדני טופו

עוגת שיש טופו

שני מיכלי טופו מיותמים כי אף אחד לא אהב גרמו ל י ליצור עוגה טעימה ביותר ו…פרווה

נימוחה ומנחמת .

צריך בשבילה –

500 גרם קמח לבן

2 שקיות אבקת אפיה

2 מיכלי מעדן טופו בטעם וניל במציקות מעודנת (אלו עם חיידקי היוגורט)

2 וחצי כוסות סוכר

2 כפיות תמצית וניל

כוס שמן תירס או חמניות

3 ביצים גדולות

לחלק השוקולדי – 3 כפות גדושות קקאו מר וטוב

חצי כפית אבקת אפיה

כוס חלב סויה

כפית תמצית רום

ההכנה- טורפים היטב את חומרי העוגה הלבנה שלא יהיו גושים

מרפדים תבנית חלה גדולה בנייר אפיה ומעבירים לתוכה 3/4 מהעיסה

בשליש העיסה שנותר בוחשים את מצרכי החלק השוקולדי

מעבירים מעל העיסה הלבנה ועם כפית מלמטה מעלים מהעיסה הלבנה ויוצרים שיש.

אופים ב180 מעלות חום כחצי שעה  לפי התנור.בודקים ומוציאים מהתנור

לא לאפות יותר מדי שלא תתייבש .

היא רכה וטעימה עם מעט סירופ סוכר או אבקת סוכר מעל.

leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה
כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.