עוגת שוקולד פרווה

לפעמים חייבים להתאים את מרכיבי העוגה, באהבה למקפידים .

בחורה עם מחשב נייד

עוגת שוקולד פרווה

לחמם תנור ל-180 מעלות

חומרים:

5 ביצים

1 כוס סוכר

1/2 כוס שוקולית

3/4 כוס שמן

1 כוס קמח

א. אפייה

1 שמנת מתוקה פרווה – 1/2 לתערובת העוגה 1/2 לציפוי

100 גר' שוקולד מריר לציפוי

הכנה:

במיקסר-

ביצים וסוכר להקציף 5 דק'

להזליף את השמן פנימה, ואחר לפי הסדר את כל החומרים.

להעביר לתבנית משומנת ולאפות 40 דק'.

ציפוי: להביא לרתיחה את השמנת ושפוך מעל השוקולד (בקערה קטנה) ולערבב עד שהשוקולד נמס .