תבנית: קוטר 22-24
חומרים:
1 מיכל שמנת מתוקה
2 חבילות גבינת שמנת ( 400 גרם) 3%-5%
300 גר' שוקולד מריר איכותי
200-250 גר' עוגיות אוריאו.
1/2 כוס סוכר
הכנה:
ממסיסים את השוקולד בבן מרי ( קערה מעל סיר עם מים חמים) או במיקרו בפולסים של 30 שניות. עד שהשוקולד הופך לקרם חלק.
מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר לקצף יציב ואחר מוסיפים את הגבינה (ממשיכים להקציף),
מוסיפים את השוקולד ומקציפים כמה שניות.
עכשיו לסידור העוגה:
לחצות את עוגיות האוריאו ומניחים בתחתית התבנית ,
מחצית מהקרם להעביר מעל העוגיות ,
ושוב לסדר את חצאי העוגיות ושוב את הקרם מעלה.
להחליק בעזרת סכין.
ולמקרר ל24 שעות .
הגשה:
מעבירים סכין בין השוליים לעוגה ומעבירים לצלחת הגשה.
לפדר מעלה קקאו.