מי רצה פינוק ולא קיבל?…
צופים בטלביזיה יחד וכולם מבקשים משהו טעים .
העוגה נשלפה והפיות נפערו גם לאכול וגם כי טעים
בואו להכין איתי
לתחתית העוגה-
תבנית בינונית עמוקה של 35 אורך 25 רוחב .
או תבנית 28 עגולה ועמוקה ובכל מקרה לצפות בנייר אפיה .
לכיסוי תחתית העוגה ביסקויטי פתי בר שוקולד מורטבים מעט בחלב בו בחשנו כף ליקר אני הוספתי ליקר דובדבנים אבל ניתן בכל טעם.
למלית-
2 מיכלי גבינת נפוליאון 16% שומן
2 גביעי שמנת חמוצה
1 מיכל שמנת מתוקה
500 גרם גבינה לבנה 5% מסוננת מעט מנוזלים
1 שקיק ג'לטין מומס במעט מים חמים
12 כפות אינסטנט פודינג וניל וניל
1 כפית תמצית אייריש קרים
בקערה אחת גדולה מקציפים הכל יחד ומעבירים מעל לביסקויטים שסידרנו בתבנית.
לישר ולקרר היטב לפחות שעה .
לציפוי –
להמס במיקרו בקערה מתאימה
100 גרם שוקולד חלב
100 גרם שוקולד מריר
1/2 כוס שמנת מתוקה
1/2 כפית תמצית אייריש קרים
ממסים לתערובת חלקה ומעבירים בכף מעל העוגה.
הופכים הכפית ויוצרים את הצורה כמו בתמונה .
לקישוט ותוספת טעם מפזרים על איי השוקולד שיצרנו חלבה בטעם וניל של אחווה מפוררת .
מקררים היטב לפחות כשעתים .
בזהירות עם ההתנפלות.