גוש סינטה במשקל של 2.5 3 ק"ג
חרדל דיז'ון (גרגירים)
מלח+ פלפל שחור גרוס גס
מעט שמן זית
הכנה:
למשמש את הבשר עם חרדל
לפזר מעלה פלפל שחור ומלח
מעט שמן זית..
לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות למשך 10 דק'
להוריד את החום ל 180 מעלות ולאפות במשך 60 דק'
אין..אין..על נתח של סינטה עסיסי בתנור
רוצה לקבל ניוזלטר עם הכתבות הכי מעניינות שלנו ישירות למייל?
האתר שלנו משתמש בעוגיות כדי לשפר את החוויה שלך. למידע נוסף על: cookie policy
רוצה לקבל ניוזלטר עם הכתבות הכי
מעניינות שלנו ישירות למייל?