מתקרבת עונת הברביקיו

בחורה עם מחשב נייד

ברגע שבו  מתחיל להיות קצת חמים בחוץ הישראלי המצוי מחפש אחר הבשר שהוא הכי אוהב לצלות על האש במנגל שיכול להיות עם גחלים רוחשים או עם גז שמתאים לעידן המודרני שבו אין יותר מידי חצרות של בתים פרטיים אלא מרפסות של דירות בבניינים.

מה עוד העידן המודרני מביא אל פעולה מהנה של עריכת ברביקיו על האש לישראלי אוהב הבשר? לא מעט כאלה אשר עורכים על האש ללא בשר בכלל, וכאלה אשר מביאים שף על האש אשר יכין עבורם את כל הארוחה הטעימה הזו, ברמה שהיא הרבה יותר גבוהה ועם הרבה ידיים פנויות שלא צריכות לנפנף, אלא יכולות להתקדם אל עבר שיחה נעימה וקולחת עם כל יתר הסועדים, לשם שינוי.

לא חייבים שזה יהיה אירוע רב משתתפים וגם לא חייבים סיבה יותר מידי מיוחדת. פשוט יכולים להתפנק עם מזג אוויר נעים שבו השמש מחממת, האוכל טעים ושף מקצועי אמון על הפעולה הזו של צליית אוכל ברמה הכי טובה שאפשר.