מרק קישואים עם פסטו

מרק קישואים מיוחד, סמיך ועשיר בטעמים וניחוחות של פסטו. נהדר לאירוח בתוספת של קרוטונים וגבינת פרמזן מגורדת. מי בא למרק?

מצרכים:

5 קישואים גדולים חתוכים לקוביות

מים עד כיסוי הקישואים ועוד קצת

1.5 כוסות חלב

2 כפות פסטו

מלח לפי הטעם

להגשה (אופציה):

קרוטונים

פרמזן מגורד

אופן הכנה:

לבשל קישואים במים עד ריכוך.

למעוך אותם בתוך הנוזל בעזרת מוט סטיק.

להוסיף את החלב, הפסטו והמלח (לפי הטעם) ולבשל עוד 10 ד' על אש קטנה.