מרק קישואים-פסטו

זה המרק הכי יצירתי, קל, טעים ומנחם שהכנתי. יש לו טעמים עדינים עם ארומה נפלאה של בזיליקום.

מרק קישואים מלא הוד, הדר וטעמים נפלאים והכי חשוב – 5 דקות הכנה, 1/2 שעה בישול, לא מסקרן?

למצרכים:

6 קישואים גדולים

1/2 ליטר חלב

3 כפות רוטב פסטו משובח

1 כף אבקת מרק

פרמזן לזריעה מעל

קרוטונים להגשה

להכנה:

קולפים את הקישואים וחותכים לעיגולים גדולים, שמים בסיר ומכסים עד גובהם במים + כוס וחצי מים נוספים.

מבשלים עד שיתרככו. (זה קורה מאוד מהר).

בעזרת מוט טוחנים אותם בתוך המים שבושלו. מוסיפים  חצי ליטר חלב ומביאים לרתיחה.

מוסיפים את הפסטו, מלח, כף אבקת מרק ומערבבים. בודקים טעמים והמרק מוכן!

הכי טעים עם הפסטו של המלך הבלתי מעורער (מהפוסט הקודם). לשים מעל פרמזן, קרוטונים, אפשר גם מעט צנובר קלוי ויש לכם מרק דאווין מושלם!

החוכמה היא להכין מרק שנראה כמו 1,000,000 דולר  אבל לוקח זמן קצר להכנה וקל מאוד לעשייה!!!