מילקי "הום מייד"

מילקי שוקולד עם קצפת, פינוק אמיתי גם למבוגרים ובעיקר לילדים 🙂

DSC_0226למצרכים:

למילקי:

1 כוס חלב גדולה (300 מ"ל)

1 כף גדושה קקאו

5 כפות סוכר

50 גרם שוקולד (חצי חבילה)

1/2 כוס חלב (בנוסף לכוס!!!! 150 מ"ל)

3 כפיות קורנפלור

לקצפת:

1 חבילה שמנת מתוקה

3 כפות סוכר

לעיטור:

שבבי שוקולד

להכנה:

1. בסיר קטן לשים את החלב, הקקאו, הסוכר והשוקולד ולהרתיח יחד עד שלא יהיו גושים (של שוקולד או קקאו) – רצוי לערבב עם מטרפה.

2. בקערה קטנה לערבב את החצי כוס חלב עם הקורנפלור היטב (עד שלא יישארו גושים של קורנפלור)

3. כשהסיר (מסעיף 1) עדיין על הגז, לשפוך אליו את החלב עם הקורנפלור באיטיות בקילוח דק וכל הזמן לערבב במהירות – עם מטרפה (או מזלג).

4. לאחר שסיימנו לערבב את הכל יחד, להשאיר על הגז עוד דקה בערך עד שהמילקי מסמיך.

DSC_0221

5. להוריד מהגז ולהעביר לכוסיות. לקרר היטב.

6. להקציף את השמנת עם הסוכר עד שמתקבלת קצפת יציבה ותפוחה.

7. לזלף מעל המילקי, לעטר עם שוקולד ולהתפנק….

DSC_0227

אהבתם את המתכון? תעשו לייק :) אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!