מוקפץ עם כרוב,קיל,גזר וחזה עוף

מי אמר שלא ניתן להכין ארוחת צהרים מהירה עם מעט מוצרים. טוב את חזה העוף הוצאתי אתמול בצהרים ולא ידעתי מה יהיה גורלו.

בחורה עם מחשב נייד

חומרים לירקות מוקפצים:

1 כרוב חתוך לרצועות

2 גזרים -קלופים וחתוכים לרצועות

5  סמ'  של זנגוויל טרי- חתוך לרצועות

מעט שמן זית

מעט שמן שומשום

סויה- מופחת נטרן – לפי הטעם

פלפל שחור- גרוס גס

הכנה:

לחמם סיר או ווק עם מעט שמן זית

להכניס את הגזרים ולערבב 3 דקות

להוסיף את רצועות הכרוב והקיל (אם אין בנמצא קיל,אפשר להשתמש עם ברוקולי)

לערבב לתבל..לוקח 15 שעה עד שהנפח יורד.

חומרים לבישול רצועות חזה עוף:

2 חבילות חזה עוף- חתוך לרצועות

2 כפות  קורנפלור

מעט מלח

מעט שמן שומשום

מים

הכנה:

בסיר לחמם עם 1 כוס מים  ומעט שמן זית

מעל  רצועות העוף לפזר 2 כפות קורנפלור ולערבב.

להכניס לסיר עם המים והשמן ולערבב..התערובת "שותה את המים"

לתבל עם מעט שמן שומשום ומלחמוקפץ עם חזה עוף שבושל במים ם מעט שמן

לאחר שמוכן לערבב יחד עם תערובת הירקות.

טעים טעים.