מוקפץ מהיר ומתובל

מוקפץ עם רוטב להקפצה אוסם

מוקפץ במחבת

מוקפץ לפני האטריות

רוטב נודלס

לפעמים אני נתקעת במחשבה מה מכינים לארוחת ערב במיוחד בימים הקרים הללו .

לא משנה שתמיד אני מוצאת מה כי אני שונאת אוכל שגרתי .

היום עזרו לי להחליט .

שליח חמוד הגיע עם שקית הפתעות מאוסם .

לאוסם י סדרת רטבים חדשה למוקפץ וכבר קניתי פעמיים את הצ'ילי המתוק החדש והספייסי שלהם .אני מתה על צ'יפס טבול בו.

והיום הגיע רוטב להקפצה וחבילת נודלס ובא לציון גואל

חזה עוף כבר היה מופשר חתכתי ירקות והנה לנו הכיף .

אז בואו להכין איתי בקלי קלות והילדים יודו לכם -גם הילדים הגדולים .בחיי.

החומרים –

חבילת נודלס של אוסם  להקפצה מבושלת לפי ההוראות

500 גרם חזה עוף חתוך לרצועות ביס

פלפל אדום גדול מתוק חתוך לקוביות

פלפל צהוב מתוק וגדול חתוך לקוביות

10 עגבניות שרי חצויות

בצל גדול בקוביות

כוס תירס מתוק – אפשר מקופסה

5 כפות רוטב להקפצה של אוסם

שן שום כתושה או קוביה קפואה

כפית ג'ינגר מגורר או קוביה קפואה

פלפל שחור ולבן לפי טעם וכך גם מלח

לתיבול נוסף – הסוד שלי – 2 כפות סירופ מייפל אמיתי -לא סירופ סוכר ותמצית אלא אמיתי כראוי.

מעט שמן לטיגון

ההכנה פשוטה מאוד –

בסיר עם מי מלח רותחים חולטים ל5 דקות את חזה העוף שישנה צבע .זה סוד המסעדות .

במחבת עמוקה מטגנים במעט שמן את הבצל וכשמשחים מעט מוסיפים את הפלפלים .

מוסיפים את התירס ואת חזה העוף וממשיכים להקפיץ 5 דקות

מוסיפים את שאר התיבול  ואת הרוטב להקפצה שטעמו מובחר ובסוף את הנודלס לחיבור טעמים .

בודקים ואם צריך מוסיפי מים רותחים כמה כפות .

מגישים עם המחבת לשולחן .

בדוק כולם כבר יגיעו עם הריח לשולחן .

מי שאוהב חריף מוזמן להוסיף עם הפלפלים המתוקים לטיגון גם אחד חריף .מי שאוהב צ'ילי מתוק מוזמן גם כן .

אל תשכחו לספר לי איך היה .

 

טועמים ומתקנים תיבול

 

 

leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה
כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.