מגוון טעמים של חלבה למילוי עוגיות ורולדות מבית "ממלכת החלבה"

חלבה טעימה במגוון טעמים מיוחדים: חלבה עם פרג, חלבה בטעם בננה, חלבה עם שוקולד בלגי מובחר, חלבה עם קרם נוגט ועוד והכל מבית -ממלכת החלבה- המוכר והידוע משוק מחנה יהודה שבירושלים.

בשורה משמחת לאוהבי החלבה:
עכשיו תוכלו למצוא על המדפים חלבה בטעמים חדשים: חלבה עם פרג וחלבה בטעם בננה.

יצרנית החלבה והטחינה "ממלכת החלבה" המוכרת והידועה משוק מחנה ידוה בירושלים, מציעה חלבה טעימה  במגוון טעמים מיוחדים:    חלבה עם פרג, חלבה בטעם בננה, חלבה עם שוקולד בלגי מובחר, חלבה עם קרם נוגט ועוד.
החלבות עשויות מ-60% טחינה גולמית ומשולבות במגוון טעמים – פרג, שוקולד בלגי, קרם נוגט, ואף חלבה בטעם בננה מעולה!

ממלכת החלבה - חלבה עם פרג 12
ממלכת החלבה – חלבה עם פרג. אפשק לאכול גם עם כפית כקינוח אחרי הארוחה.
צילום: אייל קרן

 
החלבה נהדרת כמילוי לעוגות ולעוגיות , לאכילה כמו שהיא בכפית, על לחם, להכנת מוסים שונים וקינוחים.
החלבות מוצעות למכירה לפי משקל או באריזות.
מחירים:

  • חלבה בטעם בננה מוצעת במבצע אטרקטיבי עד סוף חודש מרץ – 69 ₪ לק"ג במקום 119 ₪ בכל סניפי ממלכת החלבה.
  • מחיר חלבה עם פרג – 99 ₪ לק"ג.

 

ממלכת החלבה - חלבה עם פרג וחלבה בטעם בננה
ממלכת החלבה – חלבה עם פרג וחלבה בטעם בננה. מכירה לפי משקל או באריזות.
צילום: אייל קרן

כשרות – בד"ץ העדה החרדית ירושלים.
להשיג בחנויות "ממלכת החלבה":   בשוק מחנה יהודה, בשרונה מרקט, בשוק הכרמל ובשוק צפון (רמת החייל בתל אביב).
אוזני המן במילוי חלבה  צילום - לאה זוהר
אוזני המן במילוי חלבה צילום – לאה זוהר

מתכון להכנת אוזני המן – באדיבות לאה זוהר
חומרים לבצק:
1/2 ק"ג קמח
200 גרם חמאה
100 גרם אבקת סוכר
שקית אבקת אפייה
מעט מים (לבצק)
למלית:
200 גרם חלבה בטעם שאוהבים. מפוררים אותה קלות
1 כף קמח תופח
1 כף אבקת קקאו
אופן ההכנה:
מערבבים את חומרי הבצק – קמח, אבקת סוכר, אבקת אפייה, מעט מים ללישה, חמאה, ולשים להכנת הבצק. מניחים כשעה במקרר למיצוק.
מרדדים את הבצק וחותכים עיגולים בקוטר שרוצים.
מכינים מלית – מפוררים את החלבה ומוסיפים קמח תופח וקקאו ובוחשים בעדינות.
שמים כפית מלית בכל עיגול בצק וסוגרים את הקצוות למשולש.
אופים 15 דקותאו עד להזהבה.
מקשטים באבקת סוכר.
 
ערכה: נדיה היבא
בכתבה צילומים באישור שימוש היח"צ