מאפינס תירס מיוחדים בהחלט

יום העצלות הבינלאומי הגיע? מה פתאום זה שמור רק לי ולמאפינס הללו בקערה אחת.

מאפינס תירס לבלוג
המאפיס הללו נולדו כשהתעצלתי .
מותר גם לי להתעצל לא?
בבוקרו של יום חופש הכנתי מלית לבורקס .
מלית נוסטלגית של תפוחי אדמה גבינות וביצים .
היא חיכתה לי במקרר שכן לא ממלאים בצק עלים במלית חמה .
כמו שאמרתי קודם התעצלתי . פשוט לא התחשק לי לרדד וכו'
לפתע רעיוביום ן בא למוחי הקודח ו…נולדו מאפינס תירס מטורפים
כאלו שלא נותר פירור .
אז איך מכינים אתם שואלים ?
בואו לממלכת הדמיון שלי איתי

3 תפוחי אדמה גדולים מאוד מבושלים במי מלח ומעוכים למחית חלקה-פירה בלשון העם
100 גרם גבינת קשקבל מגוררת גס
150 גרם גבינה בולגרית קשה מגוררת גס
חצי כפית פלפל שחור גרוס טרי ואפשר יותר למי שאוהב
קופסת תירס מסוננת מנוזלים
1 בצל בינוני בקוביות מוזהב בכף חמאה
3 ביצים גדולות
50 גרם חמאה רכה
שקיק אבקת אפיה
2 כפות קמח
לפיזור
100 גרם גבינה צהובה מגוררת איזה שאוהבים אני הנחתי גלבוע .

בקערה אחת גדולה בוחשים היטב הכל ומעבירים בכף לתבניות מאפינס בגודל הרצוי .
יש קטנות לנשנוש ויש גדולות יותר למנת ארוחת בוקר עם סלט ואיירן מיוגורט .
אופים בחום של 180 מעלות במרכז התנור כ15-20 דקות כל אחד לפי תנורו . הגבינה ממעל צריכה לבעבע ולקבל צבע כמו לפיצה .
הרכיבים כבר מבושלים קודם ואפייתם מהירה שימו לב .
תגישו חם .
הילדים ישגעו אתכם להכין שוב ושוב וזהו פתרון מעולה וקצר הכנה בקערה אחת .
תהנו

leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה
כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.