לזניה למיכל

מנה נהדרת לילדים בפרט ולכל המשפחה בכלל

בחורה עם מחשב נייד

לזניה שמכינים לילדה שמאוד מאוד אוהבים אבל מה לעשות, לא אוהבת כלום. המגוון של מה שהיא אוכלת כל כך מצומצם שצריך להפעיל את הדמיון כדי שיהיה לה מה לאכול חוץ מבמבה וטוסטים. הלזניה טעימה מאוד ואהובה גם על שאר המשפחה.

לבסיס:

עלי לזניה

למילוי:

2 קוטג'

1 ביצה

1 רסק עגבניות גדול

4 שיני שום כתושות

1/2 כפית מלח

1 כף רוטב פסטו (לא חובה)

לערבב הכל היטב. אני טועמת לפני הוספת הביצה ורואה שהטעמים מתאימים לטעמינו.

שכבה סופית:

1 קופסא שמנת מתוקה

1 ביצה

להרכבה:

לשמן תבנית מלבנית עם תרסיס שמן. להניח שכבה של עלי לזניה (לא צריך לבשל אותם) עליהם לשים שכבה של מילוי. לפזר מעל גבינה צהובה מגורדת ולשים שוב שכבה של עלים. מעל שוב מילוי ואז שוב גבינה צהובה מגורדת ושוב עלים וכן הלאה….. השכבה הסופית צריכה להיות מילוי ועליו גבינה צהובה מגורדת.

בקערה לערבב ביצה + קופסת שמנת מתוקה. לשפוך מעל הכל (שתהיה בעצם השכבה הסופית).

לאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות חצי שעה או עד שהלזניה זהובה. פתרון נהדר לילדים בעייתיים!

אהבתם את המתכון? אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!