לביבות של ירקות ללא נקיפות מצפון

המתכון הזה מוקדש לכל המלבבים, המחבבים טיגון ושמן – אפשר גם אחרת. לביבות של ירקות – אפויות. כל כך טעים וממכר – בלי נקיפות מצפון אמרנו???

12311268_10206483434339450_4207003732923163111_nלמצרכים:

3 תפוחי אדמה בינוניים קלופים ומגורדים על פומפייה גסה

1 גזר מגורד על פומפייה גסה

1/4 כרובית מגורדת על פומפייה גסה

1 בצל בינוני מגורד על פומפייה גסה

2 ביצים

6 כפות קמח תופח

צרור כוסברה קצוץ (מי שלא אוהב יוכל להמיר בפטרוזיליה)

מלח

להכנה:

12336438_10206483533061918_764395990_n

לערבב את כל הירקות המגורדים והכוסברה הקצוצה. להוסיף את הביצים, הקמח והמלח ולערבב. ללוש עם הידיים את העיסה, על מנת לשחרר את העמילן מתפוחי האדמה, מה שיסייע לאיחוד הלביבה.

12346708_10206483533101919_1708924776_n

לקחת כמות של קציצה, לסחוט מעט את העיסה בין 2 הידיים וללבב לביבה. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 20 דקות או עד שיזהיבו. (לשים נייר אפייה או לרסס עם תרסיסשמן תבנית אפיה לפני האפייה)

12346392_10206483434419452_5786109187904247270_n

**** אני הכנתי את הלביבות בסיר אייר פרי ואפיתי אותן במשך 12 דקות. מושלם!!!!!!!!