3 תפוחי אדמה בינוניים קלופים ומגורדים על פומפייה גסה
1 גזר מגורד על פומפייה גסה
1/4 כרובית מגורדת על פומפייה גסה
1 בצל בינוני מגורד על פומפייה גסה
2 ביצים
6 כפות קמח תופח
צרור כוסברה קצוץ (מי שלא אוהב יוכל להמיר בפטרוזיליה)
מלח
להכנה:
לערבב את כל הירקות המגורדים והכוסברה הקצוצה. להוסיף את הביצים, הקמח והמלח ולערבב. ללוש עם הידיים את העיסה, על מנת לשחרר את העמילן מתפוחי האדמה, מה שיסייע לאיחוד הלביבה.
לקחת כמות של קציצה, לסחוט מעט את העיסה בין 2 הידיים וללבב לביבה. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 20 דקות או עד שיזהיבו. (לשים נייר אפייה או לרסס עם תרסיסשמן תבנית אפיה לפני האפייה)
**** אני הכנתי את הלביבות בסיר אייר פרי ואפיתי אותן במשך 12 דקות. מושלם!!!!!!!!