לביבות גבינה אפויות עם ממרח לוטוס קראנץ'

לביבות אפויות שמפיצות ריח נפלא בכל הבית ויש בתוכן סוד קראנצ'י במיוחד, שתמיד עובד. המתכון של אלונה זוהר לנבחרת הקינוחים של לוטוס וסלונה

כבר תקופה ארוכה שאני מתה להכין קינוח על בסיס ממרח הלוטוס קראנץ'. כאחת שאוהבת מתוק עם טאץ' קריספי ידעתי שלא אתאכזב. חג החנוכה נתן לי השראה ללביבות מתוקות ואפויות, שבהן מסתתר ממרח לוטוס קראנצ'י שהפך אותן מטעימות, למושלמות.

DSC_0140

למצרכים:

1  חבילה גבינת כנען

1/2 גביע גבינה לבנה

2 ביצים

5 כפות ממרח לוטוס קראנץ'

4 כפות קמח תופח

2 שקיות סוכר וניל

אופן ההכנה:

– מחממים את התנור ל-180 מעלות חום.

– מערבבים את כל החומרים עד איחוד.

DSC_0125

– מרטיבים את הידיים, ויוצרים קציצות בגודל כדור פינג פונג.

– מניחים על תבנית עם נייר אפייה, שומרים על מרווח בין כל לביבה כי בזמן האפייה הם מתרחבות ותופחות.

– אופים בתנור למשך כחצי שעה או עד שהלביבות מזהיבות.

– מוציאים מהתנור, נותנים ללביבות להצטנן מעט ובוזקים אבקת סוכר.

DSC_0138