המצרכים:
חבילת פסטה מבושלת לפי הוראות יצרן
30 גרם חמאה
3 כפות קמח
2 כוסות חלב
200 גרם גבינות קשות (מוצרלה, פרמזן, צהובה)
לציפוי:
200 גרם פירורי לחם
2 ביצים טרופות
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה:
- להמיס בסיר את החמאה, להוסיף את הקמח ולערבב עד קבלת מרקם של משחה.
- להוסיף את החלב ולערבב עד הסמכה. לערבב היטב שלא יהיו גושים של קמח.
- להוסיף את הגבינות ולערבב. להוסיף מלח לפי הטעם.
- להוסיף פנימה את הפסטה, לערבב ולצנן שעתיים במקרר.
- ליצור כדורים בגודל פינג פונג.
- לטבול כל כדור בביצה טרופה, לאחר מכן בפירורי לחם.
- לטגן בשמן עמוק ולטרוף.
בתיאבון!