כוס עדשים שחורות מבושלות במים משך 20 דקות לדרגת אל דנטה.
שלוש בטטות בינוניות
בצל סגול
חבילת עלי רוקט
גרידת לימון
גרעיני דלעת
גרעיני חמניה
חומץ בלסמי
שמן זית
מלח גס
תחילה יש לקצוץ את הבטטות לקוביות קטנות ולטגן במעט שמן זית על אש נמוכה. תוך 5 -7 דקות טיגון הבטטות מתרככות. אפשר לתבל אם רוצים בשום גבישי. את הבטטות לצנן על נייר סופג.
יש לקרר את העדשים השחורות שבושלו במים, לסנן ולהעביר לקערה.
להוסיף את הבטטות, עלי הרוקט, בצל סגול קצוץ.
לתבל בחומץ בלסמי, גרידת לימון, שמן זית ומלח.
את הגרעינים יש לחמם 2 דקות על אש גבוהה על מחבת טלפון לשחרור הארומה, ולפזר מעל הסלט.
בתאבון, זה סלט בריא וטעים!