חדש על המדף – קולקציות קיץ

קולקציות קיץ חדשות של חברות האופנה – לאישה האופנתית שחצתה את מידה 42, לזו ששומרת על סגנון קבוע, לנערת הטבע שעברה לעיר הגדולה ולאישה הקלאסית בעלת האמצעים

אחרי הפוגה קצרה בהשקות קולקציות הקיץ לאור החג, רשתות האופנה נכנסות להילוך גבוה עם קולקציות הקיץ החדשות בחנויות. קבלו סקירה קצרה של אלו שיצא לי לראות לאחרונה.

So simple – מלאה ואופנתית

מותג ישראלי חדש למידות הביניים 40-48, שנולד כדי לתת מענה לאוכלוסיה הצעירה והאופנתית שחצתה את מידה 40. אני נתקלת לא מעט בתלונות של נשים צעירות שלא מוצאות את טווח המידות שלהן ברשתות הגדולות שפונות לצעירות, את החלל הזה מבקשת למלא הרשת החדשה מבית HDL דפנה לוינסון.

בקולקציה של SO SIMPLE, אפשר למצוא ארבעה קוים מובילים: Casual, Night, Trand, Office. מהשמות הברורים שלהם ניתן להבין לאיזו מטרה כל אחד מהם נולד.

קולקציית הקז'ואל כוללת פריטים למראה יומיומי כמו שמלות וגלביות, טוניקות, טייצים וג'ינסים. קולקציית הערב כוללת את השמלה השחורה הקלאסית, עליוניות, ג'קטים ואוברולים שהם הפריט החם של העונה, בקבוצה הטרנדית תמצאו פריטים בצבעים וההדפסים הטרנדים של העונה (קרי -פסטלים, פרחים והדפסים גראפים ואתנים) ובקבוצה המיועדת ליום עבודה במשרד מציעים פריטים במראה יומיומי מוקפד – מכנסיים, חולצות וג'קטים שישמשו אותך לימי עבודה ארוכים.

קודם כל מגיע לרשת החדשה שאפו עבור הכניסה לחלל שהשאירו אחריהן ג'אמפ ו -ML, שאינן ביננו עוד. עושה רושם שכרגע המעצבת מיכל הויברגר (המעצבת של ג'אמפ לשעבר) לומדת את השטח ואת דרישת הקהל ומגבשת את הקולקציות. חלק מהעיצובים עדיין סובלים ממה שאני נוהגת לקרוא לו "עיצוב יתר" שבא לידי ביטוי בעיקר ברשתות שפונות למידות "גדולות" וכולל דיטיילים מיותרים ומבגרים. עם זאת, רואים תחילתו של שינוי בבגדים צעירים ונשיים דוגמת האוברולים המקסימים, מבחר גדול של שמלות וגלביות מצויינות ומכנסיים מחטבים בגזרות עדכניות.

חבל שלמרות הכוונות הטובות מי שנבחרו להוביל את הקמפיין הן  מעיין קרת וג'ני צ'רוואני שלובשות, אני מניחה, מידה 36 או 38 במקרים יוצאי דופן. אם יורשה לי להציע, ריי שגב היתה יכולה להיות פרזנטורית מצויינת למותג ולעורר הרבה יותר הזדהות בקרב הקהל.

מידות: 40 עד 48. חלק מהמכנסיים גם עד מידה 50.

מחירים : 79-400 ש"ח

SO SIMPLE  בפייסבוק

so simple-first collection- size 40 - 48 - summer 2014-eitan tal (20)

so simple-first collection- size 40 - 48 - summer 2014-eitan tal (18)

חדש על המדף2

*

דפנה לוינסוןHDL- לא מתפתה לשינויים

דפנה לוינסון היא מסוג המעצבות שבנו לעצמן קהל לקוחות נאמן וקבוע במהלך השנים. לא מעט נשים מרכיבות לעצמן מלתחה שלמה מהעיצובים של לוינסון שנותנים מענה לנשים בעלות סגנון ברור וקבוע. לוינסון שמה דגש גדול על הגזרות שמפרגנות לגוף הנשי ושומרת על אלמנטים בסיסיים קבועים בעיצובים שלה שבאים לידי ביטוי בחיבתה לרבידות (צווארוני קפלים הנופלים בחופשיות) ווולנים ומשחקים עם עודפי בד.

גם בקולקציית הקיץ החדשה ממשיכה לוינסון את הקו המוכר בפריטים צבעוניים ושפע הדפסים. מקבוצה פסטלית של ורודים, סגולים, ירוק מנטה וצהוב בהיר בחולצות, שמלות, חצאיות ואוברולים, לקבוצה פרחונית טרופית ועד קבוצה עדינה יותר בצבעי זית, כאמל ובז'.  ההדפסים כוללים הדפסים גיאומטרים, והדפסים אוריינטלים.

מי שאהבה את הסגנון של לוינסון בעבר צפויה לאהוב גם את הקולקציה החדשה. לוינסון קשובה ללקוחות ומספקת בדיוק את מה שהן מבקשות, כשבשוליים ישנם ניסיונות להציע דגמים מעט יותר נועזים ומקוריים.

אחת הסיבות להצלחה הגדולה של הרשת היא ניהול מצויין ודגש גדול על שירות לקוחות. עיון קצר בדף הפייסבוק מעיד על המון לקוחות מרוצות, ועל זה – שאפו גדול.

מידות: 36-44

מחירים: 99-349 ש"ח

דפנה לוינסון בפייסבוק

חדש על המדף1

10154250_10152780554483452_4413642197580334305_n

10253946_10152780555063452_6843334978536491648_n

*

 פרופיל – נערת טבע בעיר הגדולה

פרופיל היא רשת שאני שומרת לה חסד נעורי (או יותר נכון את חסד שנות ה – 30 שלי). העיצובים של פרופיל קלעו בדיוק לסגנון הלבוש שגיבשתי באותה תקופה. הרבה בגדים אפורים מבדים נשפכים ורחוקים מהגוף, בצביעות סטון ווש משופשפות ואופציות לשכבות. דווקא בשנים האחרונות לעתים הרגשתי שהרשת הפכה צבעונית ומעוצבת מדי עבורי, כשפאייטים, אפליקציות ורקמות מצאו דרכם אל הבגדים. עדיין, כנראה שלא אצא בידיים ריקות כשאכנס לסניף של פרופיל, מלכת הקז'ואל הנונשלנטי.

הגזרות ברובן המכריע נוחות, משוחררות ורחוקות מהגוף. הצבעים בעיקרם צבעי אדמה טבעיים בצביעות סטון ווש (מראה used). דגש גדול ניתן על שילובי בדים לא מקובלים ושילובי הדפסים. המכנסיים האופייניים לפרופיל בעלי רכיסות העור מגיעים בוורסיות עדכניות עם ניטים ואבזמים והשמלות מקבלות נגיעות של קשירות ורכיסות מתוחכמות.

אני באופן אישי אוהבת את חולצות הטי-שירט מהבדים הנעימים והגזרות המשוחררות, בעיקר אלו ששומרות על צבעוניות מאופקת ומסתפקות בהדפס אחיד. חלקן מגיעות עם צעיף קייצי תואם, מראה שאהוב עלי במיוחד. גם מבין השמלות מצאתי כמה שאאמץ בשמחה. את הגזרות המתוחכמות ושילובי הבדים והאפליקציות אשאיר לנועזות ממני.

טווח מחירים: 150-500 ש"ח

פרופיל בפייסבוק

חדש על המדף

חדש על המדף6

 *

 הוגו בוס- קלאסית ומוקפדת

בטווח מחירים וסגנון שונים, תוכלו להנות מקולקציית הקיץ של הוגו בוס לנשים. כיאה למותג המוכר העיקר בזכות החליפות הגבריות, גם קולקציית הנשים מוקפדת מעל לרגיל במחוזותינו. הסגנון מינימליסטי המשאיר את האיכות לדבר בעד עצמה.

קולקציית הנשים שנמכרת בארץ נחלקת לקו האורנג' שהוא קז'ואלי בבסיסו וכולל סריגים דקיקים, טי שירטים, שמלות משי פרחוניות, ואוברולים עם טאץ' ייחודי, ולקוים קלאסים מחוייטים (BLACK ו – HUGO) הכוללים שמלות מחמיאות מבדים איכותיים, מכנסיים מוקפדים וג'קטים. למרות החלוקה בין הקוים בהוגו בוס מבקשים לשבור את המחיצות בין לבוש פורמאלי, ללבוש ערב ולבוש פנאי באמצעות אבזור שונה.

רובנו לא נוכל להרכיב את המלתחה שלנו בהוגו בוס, גם אם היינו רוצות, אבל אם מחכה לך ארוע קיץ חשוב במיוחד, הייתי ממליצה לעבור לראות את השמלות, הן מרשימות, קלאסיות, מחמיאות בצורה יוצאת דופן, ויילוו אותך שנים.

טווח המחירים : 490-3990 ש"ח

את הקולקציה ניתן להשיג בחנות הדגל החדשה בכיכר המדינה ה' באייר 40 ת"א, ובחנויות רשת "ונדום" ברחבי הארץ.

 חדש על המדף4

חדש על המדף5

חדש על המדף3

 

הקונה נחמה בפייסבוק