בערב איטלקי חגיגי שנערך במלון הרודס בתל-אביב, הלכתי להכיר מקרוב את "דונה איטליה" בכבודה ובעצמה.
הייחודיות הבולטת של דונה איטליה היא הכנת פיצה איטלקית מושלמת תוך זמן קצר במיוחד- 3 דקות בלבד! זאת לצד קו מוצרים של פסטות מצוננות מוכנות עם רטבים שונים וליין פוקצות.
חברת דונה איטליה הוקמה לפני 3 שנים בראשותו של איש העסקים גלעד שלום. שלום, למד את רזי המטבח האיטלקי באמצעות פיצריה שפתח בירושלים.
מתוך רצון להביא את הידע המקצועי ואת חוויית המטבח האיטלקי, על חומרי הגלם האיכותיים והטעם האותנטי, לבתי עסק נוספים, נולדה "דונה איטליה".
פסטה מצוננת שהוכנה במקום בערב האיטלקי
הקונספט של דונה איטליה הוא פתרון מצויין ומהיר לבתי קפה, מסעדות, מלונות, בתי עסק , אירועים ובקרוב מאוד גם בבית הפרטי שלנו.
הפיצה עם הקרסט טובה מאוד, והטעם טעים בדיוק כמו שאני אוהבת
דונה איטליה משווקת גם את התנור והפיצות הייחודיות שלה עם אבן השמוט.
איך זה עובד?
דונה איטליה פיתחה מתכון מיוחד להכנת פיצה, שמותאמת להכנה בתנור ייחודי לדונה איטליה- תנור אישי ומעוצב במיוחד שבו משטח אבן שמוט וגוף חימום- יחדיו מתקבלת תוצאה מדהימה ואיכותית תוך 3 דקות בלבד.
מכשיר הפיצה, שנראה כמו טוסטר גדול כשבתחתית אבן שמוט ומעל גוף חימום, שעושה את העבודה מצויין
ייצור הפיצה מתבצע במפעל מתמחה באיטליה, בתהליך במסגרתו משמרים את כל היתרונות של חומרי הגלם, כך שהפיצה תהיה מושלמת תוך 3 דקות בהכנה בתנור.
הפיצה מיוצרת מחומרי גלם איכותיים, ללא חומרים משמרים וללא משפרי אפייה. הבצק מבוסס על תערובת קמחים ייחודית לדונה איטליה, ועובר התפחה טבעית של 24 שעות, גבינות מוצרלה 100% , רוטב עגבניות טבעי, ללא סוכר, בשילוב עבודת יד, והכל בכשרות בד"ץ בית יוסף.
במהלך 2015 תרחיב "דונה איטליה" את פעילותה בישראל, ותיכנס לשוק הביתי עם מודל מכירה, אשר נבנה בימים אלו.
החברה תספק את המכשיר ללא עלות והלקוח יבחר את החבילה החודשית המתאימה לו, שתספק את כמות הפיצות הרצוייה והמתאימה לכל אחד.
בבית שלי צורכים פיצה קבוע, ועכשיו מחכה לתנור המיוחד בסבלנות.
אתר הבית של דונה איטליה http://www.donnaitalia.co.il/
ערכה וצילמה: נדיה היבא