פילה אמנון

מתכון פשוט וקל לפילה דג אמנון ששוכב רבע שעה בהשרייה ועוד כמה דקות במחבת

Tilapia  הוא בצברית 'אמנון'

כמה אוהבת את הדג הזה. תמיד אהבתי.

כאן היא נמכר תחת כל עץ רענן בפילטים לבנים ונקיים.

דג נפלא.

כשמכינים את זה, מבינים שאוכל טוב לא חייב להיות מסובך או לקחת הרבה זמן והמון כלים.

זה יכול להיות ממש ממש פשוט.

קוצצים דק פטרוזיליה ובזיליקום.

מוסיפים כפית של חרדל וקצת שמן זית.

מורחים את נתחי הדג ומניחים בצד ל-15 דקות.

מחממים מחבת היטב.

מתבלים את נתחי הדג במלח ובפלפל גרוס טרי וצולים על המחבת החמה.

מכבים את האש וסוחטים מעל מיץ מלימון טרי. זהו.

איך יודעים שמוכן? דקה- שתיים מכל כיוון בדרך כלל מספיק. מוציאים חתיכה אחת, בודקים בחלקו העבה של הדג אם מוכן.

לינקים:

לפוסט המקורי ב"ביסים"

למתכון לסלט גזר בשום ושקדים מ"ביסים"

לבלוג "ביסים"

הילה קריב, ביסים
הילה קריב, למדה בישול בניו יורק ב- French Culinary Institute. בבלוג שלה, "ביסים", כותבת על אוכל, על אנשים ועל החיים.