גלידת ווניל-נוטלה עם שברי עוגיות אוריאו

גלידת ווניל עם נוטלה – אין מפתה יותר מזה. גלידה הכי טובה אבר אנד אבר. אחרי שתנסו, לא תרצו יותר לקנות. והפאנץ' בכל העניין – שלוקח בדיוק 3 דקות להכין אותה!

11870819_10205875744707589_9127776912967291856_n

מצרכים:
1 קופסת חלב מרוכז
2 שמנת מתוקה (500 סמק)
1 כפית תמצית וניל איכותית
3/4 אריזת נוטלה גדולה מומסת 30 שניות במיקרו

1 חבילת עוגיות אוריאו שבורות לחתיכות גסות (לשבור ביד)

להכנה:
1. להקציף שמנת מתוקה ווניל לקצפת יציבה וקשה.
2. לערבב בעזרת לקקן את השמנת עם החלב המרוכז.

11866490_10205875743507559_5759076566456418131_n
3. להעביר לכלי המיועד להקפאה (הכי טוב בתבנית מלבנית חד פעמית – קופא מהר ונוח לעבודה). לשפוך פנימה את ממרח הנוטלה המומס ושלושת רבעי מכמות העוגיות השבורות. לשייש הכל בעזרת מזלג.

11873418_10205875743907569_5918353537196377451_n

4. לפזר מעל את הרבע הנותר של עוגיות האוריאו.
5. לכסות ולהקפיא את הגלידה למספר שעות.11000275_10205875744107574_6293737239343490498_n

גן עדן עלי אדמות! אזהרת הכנה: להקפיא מיד לפני שהכל יתחסל לפני הקפאה 🙂

11866341_10205878556417880_8871577125635452675_nאם אתם אוהבים סולרו – גלידת ווניל עם מנגו כנסו ללינק ותגלו גלידה מפתיעה במיוחד!!!