מצרכים:
1 קופסת חלב מרוכז
2 שמנת מתוקה (500 סמק)
1 כפית תמצית וניל איכותית
3/4 אריזת נוטלה גדולה מומסת 30 שניות במיקרו
1 חבילת עוגיות אוריאו שבורות לחתיכות גסות (לשבור ביד)
להכנה:
1. להקציף שמנת מתוקה ווניל לקצפת יציבה וקשה.
2. לערבב בעזרת לקקן את השמנת עם החלב המרוכז.
3. להעביר לכלי המיועד להקפאה (הכי טוב בתבנית מלבנית חד פעמית – קופא מהר ונוח לעבודה). לשפוך פנימה את ממרח הנוטלה המומס ושלושת רבעי מכמות העוגיות השבורות. לשייש הכל בעזרת מזלג.
4. לפזר מעל את הרבע הנותר של עוגיות האוריאו.
5. לכסות ולהקפיא את הגלידה למספר שעות.
גן עדן עלי אדמות! אזהרת הכנה: להקפיא מיד לפני שהכל יתחסל לפני הקפאה 🙂
אם אתם אוהבים סולרו – גלידת ווניל עם מנגו כנסו ללינק ותגלו גלידה מפתיעה במיוחד!!!